Yes, yes.. already part 4 (=^.^=)

His past.. ?
Je hoorde duidelijk wat de jongen mompelde, maar je besloot om hem maar te negeren. In plaats daarvan haal je een pakje tarot uit je tas en klapt het tafeltje naast je uit. Je begint te kaarten te schudden. Je sluit je ogen even om je beter te concentreren. "Tarot.. Kan je mijn toekomst voorspellen." Je opent je ogen weer en je kijkt de jongen tegenover je dodelijk aan. Eerst zegt hij geen woord en sinds hij je naam weet, kan hij niet stoppen met tegen je te praten. Je weet geen eens zijn naam en het boeit je ook niet!

Je wilt dan ook 'nee' zeggen op zijn vraag, maar je merkt dat je wel een beetje nieuwsierig bent naar deze jongen. Hij heeft gewoon iets wat je aantrekt, hoe irriterend het ook is. Je denkt er even over na en begint dan de kaarten in vijf verschillende stapeltjes op te delen. Van elke stapel bij je de drie bovensten en ligt die in een speciaal patroon. Je voelt de blauwe ogen van de jongen op je gezicht branden. Toch negeer je het en je legt de eerste vijf kaarten open.

Je fronst je wenkbrauwen als je het patroon bekijkt wat er onstaat. Je hebt er van gehoord van dit patroon, maar nooit gedacht dat je het bij iemand zal zien. "De wandelaar, dood, geliefdes, rad van fortuin en de klimop. Niet iets wat je vaak ziet, maar goed.. De betekenis. De wanderlaar in combinatie met de dood staat voor een beslissing met heftige gevolgen. Positief of negatief is niet te zien. De volgende drie zijn erg apart, namelijk de geliefdes die staat voor trouw en het rad van fortuin en de klimop. Het rad van fortuin staat voor alles wat onzeker is, terwijl de klimop voor bevestiging zorgt." Je bent even stil naar deze woorden en kijkt naar de jongen met het paarse haar. Hij is ook stil en kijkt de kaarten met interrese.

"Dus ik heb een belangrijke beslissing gemaakt in mijn verleden, iets waar iemand mee betrokken is waar ik nu trouw aan ben. Die persoon zorgt er voor dat mijn leven onduidelijk is geworden en tegelijk zo zeker als maar kan?" Hij spreekt zijn woorden met een duidelijke zekerheid uit. Opnieuw ben je verbaasd, je had niet verwacht dat hij de kaarten zo goed zal begrijpen. Maar goed.. nu nog zijn heden en toekomst, door zijn verleden ben je alleen maar nieuwsieriger geworden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen