And already the next one, chapter 3

Strange boys..
"Wie ben je?" Natuurlijk komt deze vraag uit de mond van de blonde jongen. De paarse is erg zwijgzwaam, dat is iets wat je nu al heb opgemerkt. Je blik glijdt naar de blonde jongen toe en je ziet dat hij je goedkeurend aan kijkt. "Ariel Morraw". Beantwoord je zijn vraag met tegenzin, je mag deze jongen nu al niet. Hij is zo'n een overduidelijke player.
"Een Leeg Bloed?" Je kijkt verbaasd naar de jongen met het paarse haar. Je had niet verwacht dat hij iets zal zeggen, laat staan dit. Je weet dat de rest van je familie een Leeg Bloed is en dat jij geadopteerd bent. Je vader zei altijd dat je een Half Bloed bent en gelooft hem, want alles wat met magie te maken heeft gaat je super goed af.
"Nee, een Half Bloed." Reageer je fel op de jongen, je hebt een hekel aan de mensen die Leeg Bloeden minder vinden, omdat ze toevallig minder goed magie kunnen. "Maar de hele familie Morraw is een Leeg Bloed.." Begint de paarse jongen een discussie. "Nou ik ben toevallig geadopteerd en ben wel een Half Bloed." Nu is hij stil en er verschijnt een twinkeling in zijn ogen. Dan begint hij lichtjes te grijnzen. Hij buigt zijn lange lichaam naar je toe en zijn blauwe ogen kijken recht in de jouwe. Nu valt het nog meer op hoe knap hij is.

"Geadopteerd, hea.. Toevallig vijftien jaar geleden gevonden in een bos door je vader, de houthakker?" Vraagt de jongen met een grijns en jij kijkt hem verbaasd aan. "Wat maakt het uit?" Je stem klinkt duidelijk geirriteerd, maar je ogen staan twijfelend. Hoe kan die jongen dat van je weten en wat moet hij van je? Ondertussen leunt hij al weer naar achter en ziet er tevreden uit. "Interresant.." Mompelt hij, de blonde jongen doet alsof hij niks gemerkt heeft van het gesprek tussen jou en zijn vriend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen