You raised the age 15, and the new school year will start. But it is a special one.. One on your new magic school.

Tears of Blood
Je kijkt uit over de zee. De zee die eindeloos door lijkt te gaan. Je ogen zijn rood van kleur en er komen tranen uit rollen. Die tranen vullen als magische kristallen op je zwarte jurkje. Je ogen zijn normaal kristalblauw van kleur, maar steeds als je emotioneel wordt, veranderen ze naar rood. Dus ook deze nacht, de laatste nacht in het huis waar je opgegroeid bent.

Toch is het vreemd, je hebt je zo verheugd op morgen, al maanden lang. Maar nu overvalt de heimwee je opeens.. En dat terwijl je nog geen eens weg bent. Het lijkt nu pas echt tot je door te dringen dat je je ouders alleen in de wintervakantie zou kunnen spreken. De rest van het jaar zal je op je nieuwe school door brengen. Je slikt kort en veegt je tranen weg. Dan draai je om en loopt naar het kleine huisje, van plan om van deze laatste avond bij je ouders, broertjes en zusjes een vrolijke avond te maken.

Je ziet morgen wel of deze tranen terecht zijn, je ziet wel of het zwaar zal worden. Je ziet wel of je de school zal overleven, nu wil je daar niet meer over nadenken. Nu wil je je in de armen van je moeder storten en het getrek aan je broeken voelen van één van je zusjes die nog een verhaaltje wilt horen. Nu wil je je voor de laatste keer thuis voelen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen