How it all started, 15 years ago..

Magical Blood
Een licht flits vult het woud. Een moeder haalt opgelucht adem en bekijkt het pageboren kind dat in haar armen ligt. Het meisje heeft een lelieblanke huid en zeeblauwe haren, haar ogen zijn nog gesloten. Het meisje zit er rustig en kalm uit. De moeder strijkt langs het wang van het meisje en brengt haar mond naar haar oor toe. "Saphira Aderil.. Vergeet die naam nooit kleintje, wie je ook wordt, wat je ook wordt. Die naam is degene wie je echt bent." Na deze woorden, zakt de moeder vermoeid in elkaar en het meisje valt uit haar armen.

De baby is nog stil, opent haar kristalblauwe ogen en kijkt naar de vrouw naast haar. Het meisje legt haar hand op de hoofd van de vrouw en de vrouw sluit haar ogen, een paar secondes later is de ademhaling van het meisje het enige wat je nog hoort in het bos. Dan begint ze plosteling te huilen, maar het is niet zo maar een baby-gehuil. Het is niet omdat ze verdriet heeft of bang is.. Ze huilt omdat ze gevonden wilt worden.

Een paar minuten later komen wat houthakkers op de plek aan, ze zien de gestorven moeder en de huilende baby er naast. Ze zijn gelijk stil en kijken verschrikt naar de baby. De baby stopt gelijk met huilen zodra ze de mannen op merkt. De mannen blijven stil, de schoonheid van het meisje, haar wijze blik in de ogen. Het kan niet anders of ze is een Magisch Bloed...
Uiteindelijk komt één van de mannen in actie, hij loopt op het meisje af en tilt haar op. "Ik zal haar adopteren en laten opgroeien als een Half Bloed. Het is te gevaarlijk om te bekend te maken dat ze een Magisch Bloed is." Nadat hij deze woorden tegen zijn vrienden had uitgesproken, richtte hij zich op het kleine meisje in zijn armen. "Vanaf nu aan zal je naam Ariel Morraw wezen en je zal deel uit maken van mijn gezin.."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen