Foto bij Weer met zijn tweeën

Nathalie P.O.V.:

Ik kijk naar Kate' haar. 'Ik dacht dat je haar rood was' zeg ik. 'Was het ook maar dit is verf' zegt ze en draait en pluk rond haar vinger ik zie hoe ze haar bril pakt meestal heeft ze lenzen in maar nu niet. 'Het ziet er leuk uit maar is het permanent of uit was baar' vraag ik als ze gaat liggen. 'Permanent' mompelt ze. Ik ga naast haar liggen en staar naar het plafon. 'Het eten' gilt de man die ons vast houdt. Ik kijk niet op of om niet dat Kate dat doet. Nee we blijven beiden lui liggen.

Daan P.O.V.:

'AHAHAHAH'. 'Wie wat waar hoe wanneer' komt er verschrikt uit mijn mond terwijl ik omhoog veer. 'Kate is weg' zegt Nils die duidelijk in schok is van Dina's gegil. 'Wat' gil ik. Verschikt komt Nikki die nog lag te slapen omhoog. 'Waarom gilt iedereen' zegt ze half slapend. 'Kate is weg' gilt Dina die Nikki door elkaar aan het schudden is. 'Heb kap ik denk dat ze nu wel wakker is' zeg ik terwijl ik Dina van Nikki af haal. 'Nee Kate is weg je moeten haar zoeken' zegt Dina helemaal overstuur. 'HE Owen help even' zegt Nikki. 'Wat' .' Kom Din' zegt Nikki en duwt Dina naar Owen die daarom om valt. 'Nikki' zegt Owen. 'Maak haar nou maar rustig dan gaan we ons om kleden en zoeken' zeg ik. 'Rustig' zegt Owen die Dina in een knuffel neemt.

Katte P.O.V.:

Ik kijk naar mijn haar ik had het korter geknipt en toen geverfd in het blauw met paarse highlights. 'We kunnen gaan eten' zegt Nathalie die naast me ligt. 'Geen honger eet jij maar op' zeg ik en blijf liggen. 'Ik mis Dina en Gina' zegt ze en pakt wat van het eten. 'Jammer genoeg zullen we hier niet snel uit komen zonder plan' zeg ik. 'Je hebt een plan' zegt Nathalie. 'Altijd toch' zeg ik.

Nils P.O.V.:

Ik kijk in de douch om te kijken of ik wat kan vinden. Als ik in de douch kom zij ik een flesje haar verf liggen en daarnaast nog één allebei gebruikt. Ik kijk naar de goot er liggen haren in. Rode haren van Kate die nu hoogs waarschijnlijk blauw met paars haar heeft. 'HE Din heb je dit al gelezen' gil ik als ik een brief je zie liggen. 'Nee lees voor' zegt Dina als de rest ook even later in de kamer zit.
'Als jullie dit lezen is het waarschijnlijk al ochtend,
ik wil jullie zeggen kom me maar niet zoeken.
Ik ben bij Nathalie Dina weet wie het is.
Alles is goed met mij maar ik kom toch niet terug.
Als je wilt weten waarom niet dan is dit de reden:
Mij hart is gebroken ik weet dat Nils niet wist dat ik hem leuk vind dus vandaar
Nu weten jullie waarom ik weg ben en wie ik leuk vond
Nils wordt gelukkig met Kim ook al haten ik en Dina haar.
Zorg dat jullie allemaal gelukkig worden en blijven leven zo lang als het kan zelf
Ben ik er waarschijnlijk nu nog wel maar over een paar maanden niet meer...
Het spijt me als ik iemand verdriet doe maar ik kom zo niet leven niet met het zien dat iedereen gelukkig is.
En weg rot van de pijn in mijn hart
Nee zo wil ik niet leven dan ben ik liever dood.
' Ik leg het brief je neer en iedereen kijkt mijn aan. Dus toch daarom. 'We gaan haar zoeken' zeg ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen