Foto bij Een oude vriendin

Kate P.O.V.:

Als eindelijk iedereen slaapt is het toneel speel van mij afgelopen. Weg, weg is nu het enigen wat ik denk ik haal snel een setje uit mij koffer en pak mijn anderen kleren die klaar liggen ik leg ze in de douch en kijk naar mijn kleren:http://www.polyvore.com/cgi/set?id=94538821&.locale=nl . Snel schrijf ik nog een briefje terwijl ik mijn haar in een vlecht doe:http://vlechten.org/wp-content/uploads/2013/02/franse-vlecht-0-200x300.jpg . Ik doe mij tas op m'n rug en daar ga ik dan de nacht in weg van de jongen waar ik van hou, weg van mijn vrienden en weg van mijn familie. Ik loop de trap af en zodra ik buiten ben draai ik me nog één keer om. 'Doei jongens, doei meiden, doei familie en doei leven' zeg ik en begin te lopen. Steeds verder ben ik verwijderd van mijn vrienden. Maar ik ga een nieuw leven in zonder iedereen. Ik kan dit en ik zal je vinden Nathalie. Ik kan het meisje niet vergeten wat er voor zorgde dat ik als eerste stopte met snijden. Nathalie ik kom je halen wat dat doen vrienden waar ze ook zijn.

Daan P.O.V.:

Ik wordt wakker van snelle voetstappen op de trap ik kijk uit het raam maar zie niet meer dan een gestalte. Ik loop weer terug en val al snel weer in slaap naast Nikki.

Kate P.O.V.:

Hier loop ik dan midden in de nacht in een land dat ik niet ken vast besloten om mijn oude jeugd vriendin waar van ik niet eens weet of ze nog leeft te vinden. Ik voel een hand op mijn mond maar stribbel tegen. 'Lahat mne lus' zeg ik gesmoord door de hand op mijn mond ik wilde eigenlijk zeggen laat me los. Maar dat kwam er niet echt uit. Ik wordt in één of anderen cel gegooid en daar zie ik ...

Wie zit daar toch wie o wie?
Raad maar en zet het in een reactie.
pleas reactie en 3 keer gelezen is veder

Reageer (1)

  • Xxnikki

    Ik denk dat Nathalie daar zit? Geen idee! Haha, spannneeeend
    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen