Tien minuten later staan we buiten en Rein zoent me. Gina en Francis mogen komen!! Ik heb er echt zin in!! Oh dat wordt zo gaaf! Owen en Daan mogen ook! Yeahh! roep ik! En we lopen naar het zwembad.



Vanuit Rein

Als we bij het zwembad zijn leggen we onze spullen neer. Ik heb echt zin om te zwemmen maar Amber gaat op een stoel zitten. 'En wat ben jij van plan te doen?' Vraag ik haar met een plagerige stem. ' 'Nou ik geloof dat ik ga liggen' Zegt ze terug. 'Uh nee dat ga je helemaal niet' En ik til Amber op en loop met haar in mn armen naar de rand van het zwembad. Neee Rein niet doen!! Gilt Amber lachend. 'Oke zeg: Rein je bent het beste vriendje ooit en ik hou van je. Dan spring ik er niet in. ENNN... Ik wil een kus.' Ze kijkt me lachend aan en zegt: 'Rein je bent het beste vriendje ooit en ik hou van je.' Ik laat haar staan en ze plant haar lippen op de mijne. Daarna kijkt ze me aan en ik fluister: Ik hou ook van jou. Ze lacht. Damn zo cute. Toch til ik haar op. Ze gilt het uit en daardoor schiet ik in de lach. Oke 1... 2... en op 3 spring in in het water met Amber in mn armen.


Vanuit Amber

Neee Rein aahh niet springen pleasee! Ik gil het uit maar Rein luistert niet. Oke 1... 2... en op 3 spring hij erin. Snel hou ik mn adem in. Als ik boven kom zie ik Rein nergens. Rein? Ik kijk om me heen. Rein? Dan voel ik iets aan mn voeten trekken in schrik, hou mijn adem in en word onder water getrokken. Als ik mn ogen open doe zie ik een gedaante. Het is Rein ik herken zn zwembroek. Zn hoofd komt dichterbij en we zoenen.. Alweer. Opeens heb ik geen lucht meer en zwem ik naar boven. Als we boven zijn zeg ik: Rein wil je dat nooit meer doen ik schrok me rot. Rein lacht en zegt: Sorry haha, het leek me wel leuk. Ik kijk hem aan. Door die pretoogjes schiet ik in de lach. Oke het was wel leuk. Lach ik.
Na een tijdje gezwommen te hebben gaan we eruit. Zullen we onze ouders aan elkaar voorstellen? Misschien worden ze wel vrienden. Zeg ik. Ja goed idee! Zegt Rein enthousiast. Kom we gaan allebei een ijsje halen met onze ouders vanavond. En dan moeten ze wel praten.
Doen we alsof we vrienden zijn? Vraagt Rein. Misschien is dat voorlopig nog wel het beste. Zeg ik Oke klopt, maar ik moet waarschijnlijk eten dus ik ga. 7 uur vanavond? Vraagt Rein. Ja is prima zeg ik. Hij zoent me en loopt naar huis. Ik kijk hem na. Wat is het een schatje.

Als ik in het huisje ben krijg ik een berichtje binnen. Het is van Rein.

Rein
Ik ga wel wat op Twitter plaatsen over vandaag. Goed? We negeren de haat he! Mis je nu al :( x

Amber
Is prima, ik ga de haat negeren. Voorlopig nog 'vrienden' ? Mis jou ook :'( x

Rein
Ja nog 'vrienden'. Anders doen we morgen met zn 2en een twitcam. Kunnen we het ze vertellen. En dan vertellen we het vanavond gewoon aan onze ouders.

Amber
Goed idee!! Dat doen we ;) zie straks! x

Rein
Doeii prinsesje! x

Vanuit Rein

Oke.. Ik ga naar Twitter en tweet:
@Reinduif: Vandaag gezwommen met lieve @xAmber_mainiac Morgen Twitcam van ons 2en Mainiacs!! Leuk nieuws!! x
En de reacties stromen weer binnen, heel veel verschillende dingen.
Duuh,het nieuws is sws dat jullie hebben x. OEEHH Benieuwd! Rein LoveYou. Ga je twitcam doen met dat lelijke kind? HAHA Ik ga niet kijken.
Op die laatste Tweet ga ik reageren!
@Reinduif; JA ik doe twitcam met haar, en nee ze is NIET lelijk! Normaal zet ik er altijd een 'x' achter. Maar nu niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen