en nog maar een hoofdstukje

Ik dacht al dat je de weg niet meer terug kon vinden zegt een jongens stem achter me. Dus ben ik je maar gevolgd. Ik kijk achterom en zie de blonde jongen staan. Man je liet me schrikken ik dacht dat er een moordenaar achter me aanzat. Haha ja die vermoedens had ik al. Trouwens ik ben Daan en sta met mijn broertjes en ouders in de caravan met tent naast je. Oh oke ik ben Emma. Woon jij misschien in de buurt van Hardenberg, je komt me zo bekent voor. Hardenberg? Waar ligt dat? Nee ik woon ik Goor. Je kent me waarschijnlijk van Mainstreet daar speel ik in. Je hebt ons vast wel een keer bij JSF gezien. Of misschien ken je mind is blown dat is een nummer van ons. Ja dat is het je kwam me zo bekend voor ik kon het alleen even niet thuis brengen. Tja ik dacht ik zeg het maar niet iedereen heeft wel iemand die fan is dus dan krijg je dat gezeur weer. Maar jij woont dus in Hardenberg. Ik denk aan de posters van Kirsten van Mainstreet. Maar niet zeggen dus. EMMA? Huh wat? woon jij in Hardenberg? Nee in Dedemsvaart dat ligt er vlak bij. Oke en waar ligt dat? Ken je attractiepark Slagharen? Ja. Nou daar dicht bij. Oke dat is toch ook in Overijssel? Ja Hoezo? Goor ligt ook ik Overijssel. Goh wat leuk zeg ik sarcastisch. Kom dan breng ik je terug naar je caravan. Daan pakt mijn hand vast waarna ik meteen moet blozen. Samen lopen we door het park richting ons veldje.

Als we voor onze caravan staan vraagt Daan opeens zou ik je morgen de camping laten zien dan hoef je ook niet meer in het donker te verdwalen. Is goed zeg ik een rondje rond de camping kan geen kwaad. En denk eraan he niet meer wegrennen als ik eraan kom, ik heb alleen goede bedoelingen. Haha zal wel. Maar ik ga nu echt naar binnen ik zou alleen maar even naar de wc gaan. Is goed zie je morgen ik slaap trouwens in die blauwe tent naast je mocht je toe zijn aan toiletgezelschap. Haha erg grappig. Doei. Doei.

Zo Emma beetje aan het flirten met je buurjongen roept Mike als ik binnen kom. Haha nee niet echt na Louis heb ik mijn lesje wel geleerd. Wat kijk je me nou aan? Misschien worden we wel gewoon goede vrienden. Jaja goede vrienden zegt Pap met opgetrokken wenkbrauwen. Emma jij bent aan de beurt zegt Katy. Ik werp Katy een dankbare blik toe en gooi een harten 7 op het stapeltje kaarten. Na 4 potjes gespeeld te hebben besluiten we maar te gaan slapen.

Samen met Katy loop ik terug uit het toiletgebouw waar we onze tanden gepoetst hebben. Wat was dat nou met die buurjongen vraagt Katy. Je bedoelt Daan van Mainstreet. WAT SLAAPT DAAN VAN MAINSTREET NAAST ONS. Sst niet zo hard roep ik. We lopen ons tentje in en gaan in de slaapzakken liggen. Katy? Hmm. Waarom moet ik altijd op onbereikbare jongens vallen? Hoe bedoel je vraagt Katy. Nou vorig jaar Louis die bleek al een vriendin te hebben. En dit jaar wordt ik uitgerekend verliefd op de Daan Zwierink van Mainstreet. Die mij toch niet ziet staan want er zitten honderden nee duizenden andere meisjes achter hem aan. Die veel knapper zijn dan mij. Emma dat moet je niet zeggen. En toch is het zo. Weetje Em je kunt hem het beste vergeten. Ja dat probeer ik ook alleen elke keer wanneer ik mijn ogen sluit zie ik Daan voor me. Tsjonge jij hebt het echt zwaar te pakken. Weetje morgen gaan we gezellig de camping afslenteren naar leuke vrienden en misschien komen we dan ook wel een super knappe boyfriend voor je tegen. Haha erg grappig Emma. Nee serieus als jij een knappe lieve jongen ontmoet die bereikbaar is en niet duizenden fans achter zich aan heeft lopen waarvan 80 % het niet leuk vindt dat jullie een stel zijn vergeet je de Daan Zwierink zo. Ik denk dat je gelijk hebt Katy. Maar ik kan Daan heus wel vergeten zonder een boyfriend hoor. Jaja dat zeg je nu maar morgen praat je heel anders. Nou ik ben moe weltrusten. Trusten

Reageer (2)

  • Xxnikki

    VERDER! xxxx

    ben een beeetje verslaafd aan je verhaal : )

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    snel verder super leuk! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen