Na 4 uur in de auto gezeten te hebben zijn we nu eindelijk op de camping belandt. Pap en Mam zijn naar de receptie en ik en Katy zitten naar buiten te turen wat er allemaal te doen is. Opzich valt het best wel mee een groot zwembad met glijbaan en er is zelfs nog een disco. Maar goed niks kan tegen het Ibiza van kirsten op. Terwijl Mam en Pap terug komen lopen rijdt er een auto achter ons de camping op. Kijk eens aan roept pap hoe meer ziel hoe meer vreugd. Haha erg grappig denk ik. Met de plattegrond in de hand stapt mam de auto weer in kijk we zitten op een veldje met 4 anderen. Er staan er al 3 en nummer 4 komt vanmiddag ook als het goed is. Er staan ook families met kinderen van jullie leeftijd. Leuk roept Katy. Pap start de auto en we rijden het veldje op. Na 10 minuten staat de caravan eindelijk recht en op de juiste plek dus kunnen Katy en ik beginnen met het opzetten van ons tentje. Oke roept Mike wie het eerst het tentje heeft staan ik tegen jullie twee. De winnaar trakteert de ander op een ijsje. Is goed zeg ik, Katy kan dan wel klein zijn maar ze is een kei in tenten opzetten. Links van de caravan beginnen Katy en ik met het opzetten van de tent. Yo hier heb je de stokken die jij links doe ik rechts en zo staat de binnentent al. Nu snel de buitentent erover heen mikken en de haringen vast zetten. Yes Mike is nog maar bij de binnentent roept Katy. Hah nog 4 haringen en wij zijn klaar. WIJ HEBBEN GEWONNEN schreeuwen Katy en ik. Tja Gefeliciteerd dan maar zegt Mike. We lopen richting de caravan en pakken de luchtbedden en slaapzakken. Als we dit er even snel inleggen kunnen we zo even de camping verkennen. Wacht dan pak ik de zaklamp ook alvast zegt Katy. Je doet maar denk ik en leg het luchtbed in de tent. Nog even oppompen en dan de slaapzakken erboven op. Kom zegt Mike dan gaan we ijs halen. We lopen het kleine bergje af waar ons veldje staat en lopen richting de kantine.

5 minuten later loop ik met twee ijsjes in mijn hand terug we hadden ook maar vast voor pap en mam meegenomen. Hehe daar was ik aantoe zegt Pap als ik hem een ijsje aangeef. ik kijk naar de tent voor de caravan die inmiddels ook staat. Zo pap dat is sneller dan vorig jaar zegt Mike. Erg grappig Mike kan ik het helpen dat de vorige eigenaren de beschrijving er niet bij gedaan hadden. Wat gaan we eigenlijk vanavond eten vraag ik. PATAT roepen Katy en Mike in koor. Sure roep ik lachend.

Na het eten zijn Mike en ik gaan afwassen en nu zitten we met z'n allen in de tent te kaarten. Acht wacht roept mike pesterig naar mij. Haha erg grappig mike. Ik ga wel eerst naar de wc als ik terug ben ben ik zeker wel aan de beurt. Ik pak een wc rol en ren het bergje af. Maar mijn voet blijft achter een steentje haken en de wc rol valt uit mijn hand. SHit, F*ck heb ik weer roep ik. De wc rol blijft maar verder rollen en ik blijf er maar achter aan rennen totdat ik hem ingehaalt heb en buk om hem te pakken als ik weer omhoog kom kijk ik in 2 hele mooie blauwe ogen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen