Foto bij Chapter eleven, part one: Is this a goodbye or an hello?

Mijn leven is kut en ik heb veel shit waardoor ik gewoon niet aan schrijven toekom en nu gaat het helemaal anders dan ik eerst in mijn hoofd had. Maar goed, hier is EINDELIJK weer een hoofdstukje.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Publisher

    Weet je waarom het leven kut is? Omdat er mensen zijn zoals jij die hoofdstukken zoals deze zo laten eindigen, waardoor mensen zoals ik weer een jaar in spanning mogen zitten terwijl hun emoties teveel worden totdat jij weer schrijft. Laat dat even duidelijk zijn.
    MAAR! *scheldwoord dat op jou slaat* dit is fucking goed. Probeer niet te beweren dat het niet zo is -ook al heb ik het in sneltrein vaart gelezen door de spanning- want het is wel zo als jij het voor elkaar krijgt dat mensen in sneltreinvaart een stukje lezen wat ervoor bedoelt is om in pure sloomheid te lezen omdat het zo goed is en emotioneel goed in elkaar is gezet en ik wil dat hij binnen komt lopen en haar meteen knuffelt en dat het super romantisch is en dat Niall en zijn vriendin super gelukkig worden en dat ik daar altijd over kan lezen omdat ik enorm egoïstisch ben en en en en en en. Ik blijf hangen.
    JIJ. SCHRIJFT. DIT. VOLGENDE. STUKJE. NU. OMDAT. JE. ENORM. BLIJ. BENT. MET. DEZE. KUT. REACTIE. EN. OMDAT. JE. ENORM. VEEL. VAN. MIJ. -. VIVIAN. BIERHUIZEN. -. HOUDT. OKE. OKE?. O. K. E.

    1 decennium geleden
  • Aplin

    Oh god, dit is dus echt spannend gewoon. ^^
    Neem alle tijd die je nodig hebt love, dit verhaal is gewoon te geweldig om niet te lezen.

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Wow, zo mooi!
    Snel verder?
    xx

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Super!
    Het geeft niet, echt waar.
    Ik kan wel wachten en ik snap dat j andere dinen aan je hoof hebt.
    Maar als je ergens meezit, kun je altijd een bericht sturen.
    Mooi geschreven.
    X

    1 decennium geleden
  • TubbieTommo

    Mijn leven is op dit moment ook erg kut, maar ik ben wel blij dat je toch nog verder hebt geschreven! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen