Foto bij Het komt goed

Nils P.O.V.:

'Rustig' zeg ik in Kate' oor als Dina even wat te drinken gaat halen. Ik zie hoe Kate weer schrikt als er een licht flits is ik neem der in een knuffel en aai door haar haar. Gek genoeg wordt ze er rustig van terwijl ze bij Dina helemaal niet rustig werd. Ik zie hoe Dina binnen komt met de rest en ons met een biksmile aan kijkt. 'Ik zei het toch' is het enige wat ze zegt en gaat dan op haar bed liggen de rest gaat ook liggen en ik probeer Kate nog wat rustiger te maken. 'Nils je kan toveren' zegt Dina ik kijk haar niet begrijpend aan. 'Ze is rustig niemand lukt dat echt niemand' zegt Dina vrolijk. 'Echt' vraag ik met ongeloof in mijn stem ik help Kate overeind die op bed gaat zitten. Ik ga naast haar zitten en gelijk kruipt ze tegen me aan.

Kate P.O.V.:

Ik zit helemaal tegen Nils aan gekropen en wordt langzaam rustig wat gek is want ik wordt nooit rustig door niemand behalve door...Nils. Nils is echt lief en ik ben echt verlieft. *klop klop*. 'Wie is dat' zeg ik met een gedempte stem door Nils vest. Ik hoor gegrinnik en dan dat iemand op staat. 'Wie is daar' vraagt Dina aan de deur. 'Roomcurves' wordt er aan de anderen kant van de deur geroepen. Ik kijk op en zie en meisje van een jaar of 15. 'Hoi' zeg ik en ga weer tegen Nils aan liggen.

Gina P.O.V.:

Ik loop naar de kamer waar ik moet bedienen en klop aan. 'Wie is daar' hoor ik van de andere kant. 'Roomcurves' gil ik. De deur wordt open gedaan en ik rij de kar de kamer in. Ik kijk op als ik 'hoi' hoor en zie nog net hoe een meisje weer terug gaat liggen. Ik maak een hartje van mijn handen en kijk veder de kamer in dan zie ik REIN ik ben gewoon in de kamer waar MAINSTREET slaapt. Ik kijk naar het meisje wat naast me staat. 'Hoi ik ben Dina' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Ik ben Ilse' zegt een meisje dat alleen op het bed zit. 'Nikki' zegt het meisje naast Daan. Ik kijk naar met meisje met de rode hare die langzaam overeind komt. 'Kate' zegt ze terwijl ze zich naar mij om draait. 'En wij zijn MAINSTREET' gillen de jongens. 'Ik ben Gina' zeg ik. 'Grappig wij kennen nog een Gina he Din' zegt Kate terwijl ze weer gaat liggen.

Reageer (3)

  • Luckey

    snel verder please

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    snel verder! X

    1 decennium geleden
  • ginadam

    Leuk snel dooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen