Foto bij Die morgen

Kate P.O.V.:

Gapend rek ik me uit ik ben de eerste die wakker is dus ga ik maar alvast douch voor er een hele rij staat doordat ze allemaal willen douchen. Als ik naar de kast loop om daar wat kleren uit te pakken kijk ik eerst wat voor weer het is: Het regent dondert en bliksemt fijn daardoor ben ik dus wakker geworden en hoe laat is het. Mompelend kijk ik op de klok die in de kamer hangt 9:00. Dan maar douchen want slapen lukt toch niet meer. Ik pak wat kleren en ga onder de douch staan terwijl ik Wildfire van John Mayer zing.

Nils P.O.V.:

Ik wordt wakker als ik Wildfire van John Mayer hoor ik ken het nummer heel goed. Ik kijk waar het gezang van dan komt het komt van de douch. Als het nummer afgelopen is gaat het gezang over in een ander nummer volgens mij Achter een glimlach van IND.

Kate P.O.V.:

Als het nummer over is zing ik nog Achter een glimlach van IND en ga dan onder de douch van dan. Ik pak de kleren die ik heb klaar gelegd en trek het aan. Ik doe m'n haar terwijl ik Goodbye van Avril Lavigne zing. Langzaam trek ik mijn top aan met Dans op de deat en mijn spijker short met studs en een baseball vest er over heen ook trek ik mijn enkellaarsjes aan en doe mijn haar in een makkelijke vissengraat terwijl ik mijn blauwe haarlok mee neem in de vissengraat wordt er op de deur geklopt. 'Wat is er' gil ik door de deur terwijl ik weer veder ga met mijn haar waar mijn blauwe haarlok heel erg opvalt het groene plukje ook hoor maar deze blauwen nog erger. ( Ja ik weet het Kate heeft rood haar maar nu heeft ze er plukken blauw en groen door zitten het is wel NEP haar maar staat erg leuk) 'Mag ik er in Kate ik wil ook nog douchen' zegt Nils terug ik hoor wat kussens tegen de deur aan komen en geschreeuw. 'Nils heb je Dina wakker gemaakt' vraag ik lachend. 'Ik denk het' zegt hij lachend. 'Als ik jou was zo ik die lach van je gezicht halen' gilt Dina. 'Dina rustig' zeg ik als ik de douch uit kom en Nils er snel in gaat. 'Kate nu zit die in de douch kan ik eerst een uur gaan wachten voor hij er uit komt' zegt ze mokkelt. 'Daar kan ik niks aan doen meid ga nou maar douchen dan kan je zo weer achter hem aan' zeg ik lachend.

Daan P.O.V.:

Ik kijk naar Nikki die op mijn borst ligt te slapen ik hoor Dina en Nils al ruzie maken maar Kate komt er tussen en zorgt dat ze normaal doen. 'Bedankt Kate kan ik nog even blijven liggen' zeg ik als ze langs loopt niet veel later volgt er een bliksemschicht en een donderslag ik zie hoe Nikki wakker wordt en Kate op de grond in één zit gekropen. 'Wat is er Kate' vraagt Nikki die langzaam recht gaat zitten. Weer komt er een bliksem en donderslag ik zie hoe Kate schrikt en nog meer in één kruipt snel kruip ik uit bed en loop naar Kate. 'He wat is er' vraag ik terwijl ik haar in een knuffel neem weer dondert het en bliksemt ik voel hoe Kate nog meer tegen me aan kruipt. 'Bang' vraag Owen plagend.

Kate P.O.V.:

Doodsbang zit ik tegen Daan aan. 'Shit, Shit, Shit sorry Kate sorry' zegt Dina en ik laat me huilend in haar arme vallen zij wist waarom ik zo bang was sinds die ene keer gebeurt dit altijd ik wordt doodsbang en kruip in elkaar. 'H-et ge-e-e-e-ft n-n-ni-niet' stotter ik en verberg mijn hoofd in haar schouder. 'Din weet jij wat er is' vraagt Owen. 'Ja maar ik denk dat ik het vertel als ze wat rustiger is en als iedereen er is en NILS JE KAN UIT DE DOUCH KOMEN IK DOE JE NIKS' gilt Dina.

Dina P.O.V.:

Hier zit ik dan met een doodsbange Kate in mijn arme en terecht dat ze doodsbang is als die jongen niet dood was had ik hem vermoord Kate zo iets aan doen.

Reageer (3)

  • Luckey

    snel verder

    1 decennium geleden
  • ginadam

    Super leuk en dankje dat ik er in zit :) x

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Snel verder. Liefs

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen