Foto bij 070- Ella

‘Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to Ella, happy birthday to you’, zingen Jasmien, Liam en papa me wakker.
‘There is my birthday princess’, zegt Liam als ik mijn ogen open doe.
‘Get up, Ella. We have a lot to do’, zegt Jasmien. Ik kijk haar vragend en verward aan.
‘We planned the best birthday ever’, zegt Liam als antwoord. Daarna geeft paps me de telefoon.

- Hi, with Ella.
• Dag meisje, mama hier.
- Mams!
• Gelukkige verjaardag, lieverd!
- Dank je. Sorry dat je er niet bij kunt zijn.
• Er zullen nog momenten zijn zonder me, lieverd. We wonen niet bepaald naast elkaar.
- Ik kom gauw nog eens langs, beloofd.
• Geniet maar van je dagje.
- Weet jij wat er gepland is?
• Je zult het geweldig vinden.
- Een hint?
• Zorg dat je gauw gekleed bent!
- Oké, doei mams.
• Bye lieverd.

Ik trek vlug kleren aan en geniet van het ontbijt dat Jasmien en papa voor me hebben gemaakt.
‘Ready?’ vraagt Liam als hij met een blinddoek komt. Ik knik en laat me blinddoeken. We zien wel wat de dag brengt. Liam draagt me naar beneden en zet me in de auto. Ik neurie maar wat want veel meer kan ik niet doen.
‘We’re almost there’, fluistert Liam in mijn oor. Mijn hand vindt de zijne en zo wacht ik nog 10 minuutjes voor de auto stopt.
‘First stop’, zegt Jasmien uitbundig. Ik stap uit op tast en loop samen met de anderen, Liam rechts, Jasmien links en papa voor me, een gebouw binnen.
‘When may I see where we are?’ vraag ik aan wie e rook rond me staat.
‘Just a moment’, zegt Liam en daarna hoor ik voetstappen. Even later komt hij, ik veronderstel toch dat het Liam is, terug, gevolgd door nog een aantal voetstappen. Mijn blinddoek mag af.
‘Happy birthday, Ella’, zeggen Kate, William en Harry. Dé Kate, William en Harry. Als in prinses Kate, prins William en prins Harry.
‘Oh’, zegt ik verwonderd. Meer komt er niet uit mijn mond. Ik kijk rond met open mond.
‘Welcome in Royal Palace’, zegt prins Harry. Ik ben echt overdonderd en zoek naar een verklaring voor dit alles. Liam schiet me te hulp.
‘For your birthday I wanted to do something special and I called some people and now you’re here in Royal Palace and you may meet princess Kate, prince William and prince Harry. For half an hour.’
‘Hi’, zeg ik dan maar nerveus.

Het halfuur ging rap voorbij maar het was geweldig. Ik mag me de vriendin noemen van prinses Kate! Ze zei het zelf, en ze gaf me een telefoonnummer mee om haar te bereiken. Ik ben weer geblinddoekt en we zijn weer op weg.
‘Thank you, Liam. That was indeed the best birthday ever.’ Mijn hand zoekt weer de zijne en al snel voel ik zijn vingers tussen de mijne.
‘Everybody likes you, Ella. Even the princes and the princess. Especially the princess’, zegt hij. Velen zeggen dat van me. Thuis had ik amper vrienden en hier mag ik zelfs de prinses mijn vriendin noemen.
‘But it isn’t over’, zegt Jasmien. ‘The lunch will be special too.’ En ze heeft gelijk. De lunch is inderdaad speciaal. En hoog, want we eten bovenaan de Big Ben.

Na de lunch word ik voor de derde keer vandaag geblinddoekt en in de auto gezet. Na een tijdje stoppen we en op tast en met een beetje begeleiding stap ik de auto uit en ga ik een gebouw binnen. ‘Surprise’, wordt er in koor geroepen en ik doe mijn blinddoek af. Iedereen is er. Harry, Louis, Zayn en Niall, Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Ann, Molly, Elouise en Eleanor. Zelfs de ouders van de jongens. Ik moet lachen. Dat ik daar niet aan dacht. Verrassingsfeestje. Alleen ben ik verwonderd door het tijdstip. Het is nog maar 14u. Een voor een komen ze me nu feliciteren. Ook geven ze me cadeaus. Van bijna elke moeder krijg ik bloemen. Van Little Mix een radio, maar met een Little Mix-touch. Van Molly, Elouise en Eleanor een laptop met een foto van Liam en mij op de cover. Van Harry, Zayn en Niall een Iphone 5 met een groepsfoto van de 5 jongens en ikzelf op de cover en van Louis een kussen met een foto van ons 2 en “My weirdy” op. Van Jasmien en papa een Ipod, met alle 1D-liedjes op. Het zijn allemaal heel dure cadeaus en ik kan ze niet genoeg bedanken.
‘You get my present later this day’, fluistert Liam in mijn oor en ik knik. Het is een tof feestje, ik dans en praat met zowat iedereen en ze hebben het allemaal naar hun zin. Om een uur of 21 komt Liam me halen. We zeggen iedereen gedag en ik mag de auto in zonder blinddoek deze keer. We rijden naar een plekje waar hij me al eens naartoe bracht. Ik herinner me de woorden die hij toen zei. ‘I see you every day. And I see how beautiful you are. So I wanted to show you what I see every day and this is the closest I could find. But you are so more prettier.’ Er staan kaarsjes en een picknick.
‘Moonlight picnic’, zegt Liam als hij me naar het deken leidt. Ik ga zitten en Liam neemt tegenover me plaats. We eten en babbelen over vanalles en nog wat. Om 12 uur staat hij recht. Hij heeft me een hand en trekt me ook recht. Dan gaat hij op 1 knie zitten en zegt: ‘Ella, you’re 19 now and after these 4 beautiful years I am sure I love you more each day. I love to fall asleep with you in my arms and I love to wake up with you next to me. I know I will always be happy as long as you are by my side and I never want to let you go anymore. So I want to ask, and it don’t have to be immediately, we can wait a few more years but Ella, will you marry me?’ Hij haalt een beeldige ring uit en toont het me. De tranen rollen over mijn wangen als ik ‘yes’ een paar keer herhaal en in zijn armen val. Hij schuift de ring om mijn vinger en omhelst me stevig.

Reageer (2)

  • Merry10002Xx

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kunde vo mij ook zo'n verjaardag regelen??? (H)

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Aaaaaaaw

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen