Foto bij Nog steeds even gek en droog als normaal

Daan P.O.V.:

Ik kijk hoe Dina en Kate achter elkaar aan zitten en na een tijdje ook Nikki mee doet. Als Nikki, Dina gekapt heeft staat alleen Kate nog hyper te springen. 'He Din nog steeds zo'n slechte conditie' vraagt Kate lachend. 'lk ben jouw niet die aan Free runnen, Kick boxen, Ritmisch gym en Dansen doet' zegt ze hijgend. Ik kijk de twee meiden aan en kijk dan naar Nikki die hijgend naast Dina op de grond zit. 'Dat zijn wel erg veel sporten' zeg ik terwijl ik lachend naar mijn zusje kijk. 'Nou het zijn niet allemaal sporten hoor waar ik op zit bijvoorbeeld: Free runnen is voor de lol en Dansen doe ik alleen op mijn kamer als er niemand is'. 'Waarom alleen als er niemand is' vraagt Rein. 'Ik kan niet zingen of dansen dus waarom zou het toch komen' zegt ze.

Kate P.O.V.:

'Doe dan eens wat voor' zegt Nils en iedereen knikt dat ik dat moet doen dus met tegenzin zoek ik een nummer waar ik op kan dansen niet dat ik kan dansen vind ik zelf maar goed. Uit eindelijk had ik een nummer gevonden waar ik mijn eigen dans op had: Ed Sheeran- The City. Ik zet hem op en begin in ken de dans en doe mijn ogen dicht dit zou zo vallend zijn. Langzaam begon ik aan het moeilijke stuk het langzame gedeelte.

Nils P.O.V.:

Ik kijk naar Kate die uit eindelijk als het nummer af is zich op de grond laat vallen als een lappen pop het was echt goed er zat gevoel in en passie, lust maar ook verdriet en eenzaamheid net of alle gevoelens die in haar zit nu in de dans zijn gekomen. Ik kijk weer naar Kate die nog steeds onbewogen ligt. 'Dat was zo mooi' zegt Ilse met tranen in haar ogen. Zelf heb ik ook wel een beetje tranen in mijn ogen maar dat heeft iedereen nu. 'Kate je mag op staan hoor' zegt Owen als Kate nog steeds niet bewogen heeft. 'Ik weet dat ik mag op staan maar dit ligt eigenlijk best wel lekker' zegt Kate droog waardoor we in de lach schieten echt Kate weer.

Reageer (1)

  • Luckey

    gaaf
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen