Who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told?

“Je bent nog maar net weg en ik denk alweer aan je. Lieve Amy, toen ik je zei dat ik dit misschien niet zou overleven, meende ik dat. Het was geen pessimistische uitspraak die ik van je heb overgenomen na onze jaren samen. Ik voel het. Vandaar dat ik dit doe. Ik heb de verpleegster gevraagd om dit ding aan te leggen zodat ik mijn stem kan opnemen. We zien wel wat het wordt. Als het zo zou zijn dat ik morgen mijn ogen niet opnieuw opendoe, dan wil ik je toch op z’n minst met iets meer dan enkel vervagende herinneringen achterlaten. Ik hou van je. Amy, je hebt mijn leven veranderd. En ik dat van jou, natuurlijk. We hebben elkaar zin gegeven in het leven. Het feit dat we het met elkaar konden delen is onbetaalbaar.
Vraag me niet waarom dit gebeurd is. Ik mag dan wel jonger zijn, ik ben niet sterker. Uiteindelijk zijn we ook maar mensen met een lichaam.
Ik voel de pijn opnieuw opkomen .
De afgelopen dagen heb ik me sterk gehouden voor je. Ik wilde niet dat je me zo gebroken zag. Ik weet dat je nu denkt dat dat behoorlijk stom was. Ik wilde je man zijn, later zelfs de vader van onze kinderen. De tijd is ons te snel af, denk ik. Lieve Amy, ik hoop dat je dit bandje niet te horen krijgt en dat ik morgen weer je gezicht om de hoek zie verschijnen. Dan heb ik een dag uitstel en nieuwe hoop. Ik hou van je. Sla mijn stem op in je geheugen en speel mijn woorden opnieuw af. Alsjeblieft.”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen