I feel so close to you right now

“Ik wil seks met je.” Vlak nadat ik dat gezegd had, voelde ik mijn bloed sneller door mijn lichaam stromen. Ik wist dat dit de meest foute combinatie van woorden was die ik op dit moment kon samenvoegen. Van alle foute dingen die ik kon doen en van alle risico’s die écht te riskant waren om te nemen, was dit iets dat veel zou kunnen kapot maken. Het zou alles wat er was doen vervagen alsof er nooit iets echts geweest was.
Ik zag hoe zijn ogen zich verwijdden en hoe zijn lippen in een strakke lijn getrokken werden. Hij ving een mentale klap op. “Amy”, zei hij na enkele seconden. Het was niet bestraffend en ook niet vragend. Hij zei gewoon mijn naam. Misschien wilde hij daarmee tijd rekken, ik weet het niet. Diep van binnen hoopte ik dat ik dit niet hardop gezegd had of dat ik deze opkomende spanning kon omdraaien naar een ‘het was maar een grapje’ tafereel. Maar dat kon ik niet. Wat ik zei, was wat de monsters in mij wilden.
Hij herhaalde mijn naam en nam vervolgens mijn hand vast. We zaten in zijn kamer op zijn bed en ik kon me niet meer bewegen. Zijn ogen priemden in die van mij. Ik wist dat hij al zijn lef bij elkaar aan het rapen was voor om het even wat hij ook zou gaan zeggen of doen. Hij kon dit niet negeren, niet weglopen hiervan. Dit was iets wat hij moest verwerken op dit eigenste moment. Hij kon niet vluchten of dit verdringen om later alleen in zijn hoofd een plaats te geven.
Hoe hard ik ook wilde wegkijken van hem, het mocht niet. Nu we hier waren, zou ik het allemaal heel precies meemaken. Kom maar op, dacht ik.
Hij nam mijn hand steviger vast en bracht zijn hoofd dichter bij dat van mij. “Je weet dat dit niet kán werken. Lieve Amy, als ik kon dan zou ik het veranderen.” Mijn ogen werden waterig, maar ik zou geen tranen laten rollen. Ik moest enkel zijn woorden aanhoren, de teleurstelling was voor later en zou ik niet met hem delen. Hij begréép dit vast niet zoals hij het eigenlijk moest begrijpen. Wat moest hij wel niet van me denken.
Hij sloeg zijn ogen neer en zuchtte. Onmiddellijk daarna voelde ik zijn lippen op die van mij en zetten zijn handen zich in mijn nek. Het gebeurde zo snel en onverwachts dat mijn hersenen nog even moesten nagaan of ik wel echt lippen voelde en of die van mij echt wel mee bewogen.
Ik wilde iets zeggen, maar hij legde me het zwijgen op en kuste me gewillig opnieuw. Ik begreep het niet. Was er iets dat mij ontging of was dit een of ander offer dat hij maakte? Hij gaf me een duw zodat ik op het bed neerlag. Onze tongen speelden een spel dat geen van beiden ooit al gespeeld had.
Ik had nog nooit iemand zo dicht tegen me aan gevoeld. Onze voeten raakten elkaar, onze armen, heupen en gezichten. Verdwaasd keek ik toe hoe hij zich ontdeed van een eerste kledingstuk. Daarna zetten zijn handen hun weg verder naar mij. Ik voelde ze op mijn heupen en daarna op mijn rug. Dit was het moment waarop ik mezelf bloot zou gaan geven. Onze blikken kruisten elkaar heel even. Hij was vastberaden, alsof hij toegegeven had aan iets waar hij zich niet eens van bewust was. Zijn ogen wilden mij. Ik begreep het niet. Dit overtrof elk scenario dat mijn fantasie al bedacht had.
Het moment waarop je je bewust bent van je droom is het moment waarop je wakker wordt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen