Foto bij geen titel kan niks bedenken.

ze zijn in het zwembad Jongens als een stel malloten in het water
Ilse en Kate op de ligbedden.

Kate P.O.V.:

nog altijd lig ik lachend naast Ilse die nu al mijn beste vriendin is. 'Dus'. 'Dus' zeg ik en we schieten weer in de lach.

Rein P.O.V.:

Ik en de jongens kijken naar de meiden die duidelijk lol hebben ik zie hoe Daan en Nils uit het water sluipen en stil naar de meiden lopen.

Daan P.O.V.:

In stilte pak ik Ilse op die het nog niet eens door heeft pas als ik haar het water in gooi merkt ze dat ze niet meer op een ligbed ligt. Ik kijk naar Nils die met Kate het water inspringt zelf spring ik ook in het water. 'JONGENS' zeggen Kate en Ilse tegelijk. We schieten allemaal in de lach en al snel moeten we al weer naar huis.

Kate P.O.V.:

Als we weer in het hotel zelf zijn gaan de ik en de jongens naar onze eigen kamer Ilse is al naar haar eigen kamer gegaan. Ik pak mijn boekje waar ik wel vaker dingen in schrijf die in me opkomen of de ik hoor of zie ik heb het dan ook altijd bij me. Dit keer schrijf ik iets wat in me opkwam toen ik de jongens zag:

One smile, can start a friendship,
One word, can end a fight.
One look, can save a relationship,
One person, can change your life.


Wanneer ik dit opschrijf luister ik het nummer wat ik niet uit mijn hoofd kan krijgen: 3M8S: Mad World. Ik ken al hun nummers uit mijn hoofd (gaat ook wel makkelijk met een fotografisch geheugen) Ik begin zacht te zingen als hij weer op nieuw begint ik kon nooit genoeg krijgen van dit nummer. Ik heb het dan ook niet door als er iemand de deur open doet en zing rustig veder.

Nils P.O.V.:

Ik en de jongens hoorde gezang uit de kamer naast de onze dus gingen we kijken. Toen Rein zacht de deur open maakte ging het gezang gewoon veder met open mond stonden we te kijken hoe Kate aan het zingen was ze zat voor over gebogen iets aan het lezen. Toen het nummer afgelopen was begon ik en de jongens te klappen. Kate keek geschrokken om blijkbaar had ze ons niet gehoord. 'Hoe lang staan jullie daar al'. 'Lang genoeg om te weten dat jij echt heel mooi kan zingen' Ik, Rein en Daan knikken ten teken dat we het met Owen eens zijn.

Reageer (1)

  • 1DandMSlove

    verder! hopelijk vanavond nog een hoofdstuk? hhi X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen