Foto bij 6-getting over you

..
Waar ga jij geen ? . Ik ga uit met Casy en nog een paar meisjes waarom ?.Heb je wel toestemming ?. Van wie ? .Je grote broer ?.
Jullie komen toch achter ?.Wie heeft dat gezegd ? .James !.Zeg ik lachend en loop naar buiten .
Ze komt ook altijd vanonder iets he! Hoor ik hem nog zeggen en sluit lachend de voordeur waarna ik instap bij Casy

Party ! Roep ik luid als we in Dean's huis komen maar nog geen muziek horen alleen het gelach van Dean die de woonkamer inkomt .
zo jij hebt er zin in ?! Tuurlijk ! Zeg ik lachend en zie Casy lachen .Omhoelaat begint het ? 11 uur . Ow dan ga ik me even klaar maken waar is jou badkamer !! ??
de trap op 1st deur rechts .

Party ...

hi liefje . Ik draai me om en zie roy staan . ROY ! zeg ik luid en pak hem vast . Nog niet dronken ? Ik knik nee en lach breed . Ik heb gewacht tot jij lekker kon mee doen . Zeg ik lachend .Je zou beter nuchter blijven morgen hebben we weer school . Dan heeft casy en mijn broer daar al last van die zijn al aangeschoten als een zot . Roy lacht en geeft me een drankje . Maakt het uit ik wil lekker uit de bol gaan ! zeg ik lachend en ga op zijn schoot zitten waarna ik het drankje achterover giet en het doorslik .

HI zusje ! ik kijk om en kijk lachend naar mijn aangeschoten broer . man jij gaat zo'n last hebben morgen . WOAT ?! zegt hij met dubbele tong en kijkt mij vragend aan .
Niets zeg ik en stuur hem terug naar Casy . Is alles nog oke met je broer ? Ik denk het .Zeg ik roy en grinnik . brengen we hem naar huis ? Ik knik en sleur mijn broer mee en roy Casy die kan ook wat rust gebruiken .
Thuis leggen we mijn broer en Casy in de zetel en lopen naar boven die doen wel wat ze willen of ze slapen daar of och ja .. Ik loop naar boven en pak mijn piama .
moet ik blijven ? Liefst ik wil niet alleen blijven met dronken mensen in mijn woonkamer ! Zeg ik lachend en smijt een te groot TShirt van addam naar Roy en leg me in bed . Roy pakt me zacht vast en geeft me een kusje op mijn voor hoofd . slaaplekker . slaapzacht . zeg ik stil en leg me op zijn borstkas en val rustig in slaap ....


School ..
ah asy hoe zie jij er uit ? Ga je even mee naar de wc ? Ik knik lachend en pak mijn make u tas uit mijn grote tas die ik dan even aan roy geef .
Grote zorgen ! zeg ik lachend en zij hem breed lachen naar casy die even humeurig terug kijkt .
kom je ? ze knikt en loopt mee .
Zet je neer ! Casy zet haar op de stoel die in de eetzaal staat en ga voor haar zitten . Zo eerst bruine poeder voor die witte en lelijke wallen weg te werken zeker ? Ze kijkt me met grote ogen aan en zucht . na dat ik alles op heb gedaan geef ik haar de spiegel en zie haar glimlachen ; je bent de best ! Roept ze en knuffelt me . Terug op de koer loop ik naar broer en klap eens in mijn handen . Durf dat niet meer te doen ! Ik klap nog eens en zie hem mijn kant op kijken .
Roy ik zou je vriendin bij je houden ze plaagt me weer . Roy pakt mijn hand en trekt me naar hem voor mijn broer mij aanvalt door zijn kater . Casy ziet er veel beter uit hoor door mij . ja mij kan je niet schminken he . Bruine poeder kan toch ? leuk geprobeerd zusje ! . ik grinnik en geef Roy een kusje ......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen