Foto bij Oké nu wel echt het antwoord....

Nils P.O.V.:

We zitten in de hotelkamer en zoals ze beloofd had vertelde ze het hele verhaal ik vind het echt erg zo verleden gun je niemand zelfs je ergste vijanden niet.

Kate P.O.V.:

Als ik het hele verhaal heb vertelt krijg ik die verschrikkelijke beeldde weer terug.

Ik ren door het donker mijn 'vader' had mij weer eens geslagen. Ik had het koud en was moe ik durfde me niet aan Dina te laten zien dan zo ik alles moeten vertellen dat heb ik nog nooit gedaan.... Ik ben 12 en heb het nu al 3 jaar lang opgekropt het ging er uit als ik mezelf aan het snijden was dan voelde ik het even niet meer. Ik ga onder een afdak staan loop na een kwartiertje rusten weer veder. 'Hee Babee' ik kijk achter me en zie een paar dronken jongens van een jaar of 18 achter me staan. Ik volg mijn gevoel en begin te rennen met mijn laatste energie. Ik ben aan het einde van mijn krachten als ik het huis herken ik ben naar huis gerend... Ik sta even te twijfelen maar als ik de jongens dichter bij zie komen ga ik toch naar binnen waar ik gelijk een klap krijg van mijn vader en het huis uit wordt gegooid in de handen van de jongens die achter mij aan zaten. 'Doe maar met haar wat je wil maar breng haar niet terug laat haar maar weg rotten ergens'. 'Zullen we doen meneer dank u voor het meisje'. 'Geen dank en het is een wicht geen meid' ik zie mijn vader lachend terug naar binnen gaan. Ik wordt bewusteloos geslagen. Als ik weer wakker wordt lig ik in een goot ergens in Amsterdam ik sta op en pak mijn tas waar mijn boeken nog in zitten gelukkig had ik hem mee genomen. Als ik die dag op school aan kom kijkt de leraar mij raar aan. 'Ik dacht dat je ziek was mevrouw van Kampen'. 'Wie zei dat dan'. 'Je 'vader'' mengt Dina die er duidelijk niks van begrijpt zich in het gesprek.

Daan P.O.V.:

Ik ben stil geworden door wat mijn zusje (Kate bleek Daans tweeling' zus te zijn) vertelde. Ik kijk op als er door iemand op de deur wordt geklopt ik doe open en zie ILSE staan onze beste vriendin. 'Ilse hoe wist je dat we hier zaten?'. 'Ik zag je moeder en vroeg waar jullie waren' zegt Ilse lachend ze kijkt de kamer in en haar blikt blijft hangen op Kate.

Ilse P.O.V.:

Ik kijk naar een meisje met rood haar dat met haar rug naar de deur zit.
Kate: Blauw, Nils: Groen, Daan: Rood, Rein: Oranje, Owen: Grijs en Ilse: Geel
Hee ik ben Ilse
Met meisje draait zich om ze heeft een verdrietige legen blik in haar ogen net als of er geen vrolijkheid in haar leven zit.
Hoi ik ben Kate
Kate' stem klinkt verdrietig maar een beetje vrolijkheid zit er wel in als of er een sprankje hoop is gekomen die haar moed gaf...
Ilse
Ilse
Hoi Ilse
Hoe gaat het Ilse
Goed maar beter nu ik jullie weer zie
Leuk je te ontmoeten en leuk dat het goed gaat met je
Haar stem is nu nog vrolijker of als ze nooit daar als een hoopje verdriet heeft gezeten.

Reageer (2)

  • Luckey

    OMG!!!!
    KILL DIE VADER EN DIE JONGENS!!!
    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    verder! bedankt voor de rol! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen