Foto bij deel 2

Sorry dat het zo laat is dat ik schrijf & dat er iets nieuws komt :p
abo's en kudo's zijn altijd welkom :D
sorry voor het kleine stukje , iets is beter dan niets !
Ik schrijf vlug terug ! Ik beloof het ! :)
Sorry voor schrijf fouten ofzo :)

"Opstaan" hoor ik mama fluisteren. We staan op en maken ons klaar. "Ik moet maar eens gaan." zegt Char. Want ze had een date vandaag. "Ik ga je missen Mell , maar wij blijven altijd beste vriendinnen he?" "Ik ga je ook missen Char en natuurlijk voor altijd!" We geven een dikke knuffel. En dan is ze weg. Nu pas besef ik wat ik ga missen. Ik ga maar 1 vriend hebben , Louis. Ik besluit om hem een sms te sturen. Hoi Louis , ik weet niet of je me nog kent. Hier is Melanie. Je vroegere beste vriendin en buurmeisje ? Ik verhuis nu ook naar Londen. X MellDan besluit ik om aan het ontbijt te beginnen , gewoon een kop cornflakes. Alleen. Mama is al bezig met de laatste dingen in te pakken. Ik sta op het punt naar boven te gaan en de laatste spullen in dozen op te bergen als mijn gsm afgaat. Het is een sms van Louis denk ik heel blij. Heeey Mell! Tuurlijk ken ik je nog ! & voor mij ben je nog altijd mijn beste vriendin hoor! Alleen is het wel wat lang geleden maar die tijd kunnen we samen wel inhalen ;) En ja dat weet ik ik woon namelijk in dezelfde straat als jou :D Kan echt niet wachten tot je hier bent! X Louis Vrolijk stap ik naar boven en vergeet bijna terug te smsen. Dus antwoord ik snel : Gelukkig maar :p & ooow cutie :) kan echt ook niet wachten tot ik terug bij jou ben :) x Mell. O nee , dat klinkt te verliefd. Oke ik voelde vroeger iets voor hem. Oke nu nog altijd maar niet zoveel meer gewoon een gedachte. We waren vroegen wel bijna 24/24 7 op 7 bij elkaar. Ik pak alles in echt zie plots het uur. 22:00. "MAMA , GAAN WE NU VERTREKKEN IK BEN KLAAR EN ALLES IS INGEPAKT". "Oke ga maar in de auto zitten ik kom er aan." "Dit was het dan. Baai baai huisje." denk ik
Ik stap in de auto kijk naar mijn gsm en zie : 1 nieuw bericht. Ik hoop dat het van Char is! Hoe haar date is geweest! Ik kijk en zie dat het van Louis is. Teleurgesteld maar ook weer blij open in de sms. Jou kan ik nooit vergeten! X Louis. Blozen schrijf ik terug : Ik jou ook niet hoor Lou! We vertrekken nu , zie ik je morgen? Bij mij? X- Melm Direct krijg ik een antwoord terug. Oke ik zal er zijn hoor , maak je maar geen zorgen ;) Slaap maar onderweg dan ben je niet zo moe als je hier bent :) X-Louis Oke , slaapwel ! X Mell Stuur ik terwijl mama in de auto komt. Slaapwel - X Louis. krijg ik terug en ik doe mijn ogen toe.

Reageer (4)

  • Hannane

    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • LMV1D

    Als ik het wil weg doen dan moet ik alles verwijderen :/ ik zal het de volgende keer niet meer doen :)

    1 decennium geleden
  • LMV1D

    ooei oke :)

    1 decennium geleden
  • DaisyxLouis

    zo mooi Lisa,
    ik ben en blijft deze abo houden en 1 tip vraaag niet achter kudo's mag namelijk niet meer en achter abo's mag je ook niet meer vragen zeiden ze hier vorige maand.
    ik geef udit nu mee want anders kunt je af quizlet worden gegooid.
    liefs Daisy xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen