Foto bij Proloog

"DE 85 MINUUT GAAT IN. HET STAAT 2-2, MAAR DAT ZAL NIET LANG MEER DUREN. AXEL BLAZE NEEMT EEN SPRINTJE NAAR VOREN EN GAAT RICHTING HET DOEL VAN KIRKWOOD!" De spanning nam toe. Dit was het moment van de waarheid. "Oke Axel klaar?" Axel draaide zijn hoofd richting Nathan en gaf een knikje. Axel ontving de bal van Nathan. Nathan voelde dat Axel naar hem keek en de glimlach op het gezicht van Axel verraadde dat Axel al snapte wat Nathan wilde vragen. Nathan glimlachte terug als een soort van bevestiging waarna Axel zich met volle kracht van de grond afzette. Als een tornado raasde Axel de lucht in terwijl hij ook draaide als een tornado. De vlammen likten aan Axels benen terwijl deze steeds verder steeg. Nu kwam de beruchte omhaal Axel keek over zijn schouder naar het doel en....
Het schot lanceerde zich richting het doel, maar hele team stond voor het doel. "WOW WAT IS DIT NOU? KIRKWOOD HEEFT IEDEREEN TERUG GEROEPEN. HIERDOOR HEBBEN ZE DE KANS VOOR RAIMON TEGENGEHOUDEN. WE GAAN DE LAATSTE MINUUT IN EN KIRKWOOD GAAT IN DE AANVAL. DE MURDOCK BROERTJES GAAN MET Z'N ALLE NAAR VOREN. EN JA HOOR! HIER KOMT DE BERUCHTTE DRIEHOEKSZET!" Iedereen was gespannen. James Harm, de keeper van Raimon moest het schot stoppen. "Tornado!" James bleef maar rondjes rennen totdat er een tornado verscheen die richting de bal ging, maar het schot was drie keer zo sterk. Net toen de bal het net raakte floot de scheids op zijn fluitje. "KIRKWOOD WINT! OOK AL IS DIT VRIENDSCHAPPELIJK.... RAIMON KON VEEL BETER!"

De volgende dag kwam het hele team bijeen. De coach had een belangrijke mededeling. "Één van jullie moet het team verlaten." Iedereen was stom verbaast. "Oja en Axel... Je bent GEEN aanvoerder meer! James Harm... Je ligt eruit. We hebben niks aan zwakelingen. De rest.... DOE JE BEST EEN KEER! VANAF MORGEN EEN TRAININGSKAMP EN NIEUWE KEEPER EN AANVOERDER!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen