Lieve Seth,

Ik kan alleen het papier vol schrijven met her woordje lieve. Alleen schieten we daar niks mee op.

Zeg me eens wat doe je als je leven ineens verandert? Goed of slecht?
Ben je blij,boos of bang. De een is sterk en gaat gewoon verder met wat waar hij mee bezig was. De ander? die ligt in bed. Hopend om wakker te worden. Dat het allemaal een droom was. Wat nou als het dat niet is? Hoe hard men ook probeert. Het leven is er. En hoe hard het ook moge zijn. Jouw leven is een rol die moet worden vervuld. Je kan je leven niet zomaar opgeven. Er zijn mensen die van je houden. Die om je geven. Als je dat opgeeft is er iets met je mis. We verzinnen geesten,goden en magie om het leven wat draaglijker te maken. Mischien helpt het. Mischien ook niet.
Het is aan jouw de keuze.

Het leven is een geschenk van de man die we God noemen. We hopen en bidden naar hem dat alles goed komt. Waarom gaat alles dan toch mis als hij er is om over je te waken? Zou deze man dan wel bestaan? Of is het gewoon weer een verzonnen fabeltje. Als ik naar de lucht kijk wilde ik dat ik vliegen kon. Hoog boven de wereld en hoog boven mij. Even ontsnappen aan alle problemen die je hebt of juist niet. Ik wilde weg uit dit koude kikkerlandje. Een andere start maken. Een richting zoeken die goed was. Precies goed voor mij. En dat is hier.

Ik weet het ik had het beloofd. Ik zou mailen,schrijven en bellen. Heb ik niet gedaan. Daar had ik een reden voor geloof dat.
Als ik het wel zou doen. Wilde ik terug naar dat koude kikkerlandje en dat kon ik niet. Als ik terug zou komen wilde ik vast en zeker niet meer weg.

Sta voor mij niet bij het moment Nu stil. We moeten verder leven hoe dan ook. Ga niet nadenken over hoe het zou kúnnen zijn. Dan kan je de meest onlogische dingen bedenken. En dat doet pijn. Mijn hart is geheeld. Ik wil dat jullie het ook bij je houden. Ik hou van jullie en dat zal ik altijd blijven doen. Soms wilde ik weleens dat ik kon vliegen. Want als ik naar de lucht kijk helderblauw met witte wolken. Zie ik de vrijheid. Dan zou ik mijn vleugels willen uitstrekken en weg vliegen weg van mij.

Ik ga deze brief afsluiten. 1 omdat het papier bijna vol is en 2 omdat ik nog een brief moet schrijven naar Dennis. Ook met hem heb ik geen contact gehad dus voel je niet buitengesloten. Ik kom niet meer terug. Nooit meer. Ik ben gevlogen.

Wees blij voor me. Als ik weet dat jullie blij zijn ben ik dat ook. Ik heb expres geen afzender op de brief gezet. Ik wil jullie bij me houden zoals ik jullie ken vrolijk,druk en altijd hyper. Niet zo ik was in de lift. Huilend. Wenend om iemand van wie ik hield maar die mij verlaten had.

Ik ben gevlogen.

Liefs Siyana.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen