Owen begint te lachen en zegt: 'Ik bedoel gewoon dat het logisch is! Cheerleaders zijn... leuk!
Colinda begint te lachen en zegt: 'Echt? Ik denk niet dat dat helemaal goed is haha!' Chanel valt haar bij: 'Ik vind het stom om het toe te geven, maar sommige meiden uit de groep zouden elkaar slaan om op de top van de pyramide te komen hoor!' Owen is verbaasd maar begint dan te lachen en zegt: 'Is dat waar we ons op moeten verheugen? Een potje vechtende cheerleaders die dingen gaan schreeuwen? Wauw, super toch haha!' Chanel begint sarcastisch te lachen en zegt: 'Ha ha ha ha! Het hoeft niet precies zo te gaan hoor :)!' Owen lacht met haar mee en zegt dan: 'Trouwens, waar is deze pep rally eigenlijk voor?' 'Het Quinty's honkbalteam speelt in de landskampioenschappen vrijdag... Iedereen is opgewonden daarvoor!' zegt Colinda.
Dan... knalt iemand heel hard tegen Owen op. Owen maakt een Ooof geluid en hij verliest zijn evenwicht, terwijl hij naar voren valt...

-
WAT ZOU OWEN MOETEN DOEN?
1 = ZICH AAN CHANEL VASTGRIJPEN
2 = ZICHZELF OPVANGEN

Tweet het me -> @Mainiacsxo <- of plaats snel een reactie op quizlet ( privebericht, gastenboek, reactie op story, reactie op hoofdstuk, maakt niet uit )

STUUR ME OOK JE MENING VAN HET VERHAAL !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen