Lees ook 'Since I met her...'
dat gaat over Jeremy!!

We bleven nog een poosje doorpraten, maar bleven in de grot. Toen de zon onderging, bedacht ik dat we nog moesten jagen.
Jeremy keek me aan. Hij had dat al lang doorgehad. Ik zag het in zijn ogen. Ze waren dorstig.
'Peter, we gaan jagen, we zullen eerst een eind hiervandaan gaan en dan gaan we daar in de buurt slapen. Ik weet niet wat jij gaat doen, maar misschien moet jij ook gaan slapen. Je ziet er moe uit.' zei hij.
Peter knikte. 'Is goed. Ik zie jullie nog wel een keer.'
En toen liepen we de grot uit.

We renden een heel eind, en joegen een paar herten op. Toen we hadden gedronken, kusten Jeremy en ik elkaar. Ik glimlachte. Deze dag was gewoon perfect.
Toen hield Jeremy ineens op. Hij keek me heel serieus aan. 'Lara? Ik wil je wat vragen.' Ik knikte. 'Okee. Wat dan?' ik werd steeds nieuwsgieriger. 'Wil je kinderen?' vroeg hij. Ik schrok. Dit had ik niet verwacht. Ik dacht over zijn vraag na. Ik had er eigenlijk niet echt over nagedacht. Ik twijfelde. 'Nee' zei ik uiteindelijk. Jeremy knikte. 'Okee. Maar wil je wel iets anders proberen??' Ik glimlachte. En liep op Jeremy af. Ik was er klaar voor. Ik begon hem te kussen, en hij kuste mij terug. Langzaam duwde hij me naar achteren, net zo lang tot ik op de grond lag. 'Ik hou van je.' mompelde hij zacht tegen mijn keel. Hij trok mijn t-shirt langzaam over mijn hoofd, en deed daarna het zijne uit. Ik was ineens heel erg zenuwachtig. Hij ging met zijn hand langs mijn ruggengraat en ik rilde van geluk. Hij kustte me overal en ik kustte hem terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen