Sorry, ik denk dat ik stop met schrijven, ik doe er nooit meer wat mee:X
Het spijt me heel erg als je dit verhaal helemaal geweldig vond maar misschien in de toekomst..(Y)
Ik vind dat jullie wel recht hebben op het einde dus:


Niall loopt boos weg, niet wetend waar hij naartoe moet. Scarlett voelt zich verschrikkelijk rot maar besluit dan tog maar met Rosie naar hun moeder te gaan. Hun moeder is helemaal blij dat Scarlett weer terug is. Scarlett is nogsteeds niet lekker en besluit Niall te gaan zoeken. Als ze Niall heeft gevonden bied ze haar exuses aan en verteld dat ze hem toen al leuk vond maar ze dat niet durfde te zeggen dus deed ze maar gewoon met Rosie mee. Niall vergeeft Scarlett en ze knuffelen elkaar. Daarna komt Rosie die ook haar exuus aan bied. Met z'n drieën gaan ze weer terug naar de andere. Harry en Rosie geven aan elkaar toe dat ze verliefd op elkaar zijn en worden een stelletje. Sagie, Zazul en Tika wonen in een grote mooie diertentuin vlakbij zodat Scarlett er elke dag nog naar toe kan en dit is dan het einde.

(yeah)

Zelf lees ik nog wel verhalen bijvoorbeeld http://www.quizlet.nl/stories/120034/im-not-myself-im-a-vampire--zayn-malik/
Ik vind het persoonlijk een super leuk verhaal xD, het gaat over: Een meisje van 18 die haar ouders is kwijtgeraakt en nu bij haar stiefmoeder en stiefzussen woont, ze word niet goed behandeld en moet alle klusjes doen. Later word ze gebeten en word ze een vampier(6).. ze moet echt verder schrijven, ze moest iemand bijten om zich te voeden maar toen duwde iemand haar weg en ik wil echt weten wie dat was, wat ze zei echt zo: 'Jij?' !!(6):@ Ik zou echt een abo nemen als ik jou was xD but, it's your choice.

Ook wil ik graag dat mijn vriendin gaat schrijven, ze heeft een verhaal maar ze wil pas beginnen na 3 abo's dus neem please een abo xDhttp://www.quizlet.nl/stories/116029/dear-diary--liam-payne/

Xx

Reageer (1)

  • NiallHoran97

    ik vond het een super mooi verhaal, :)
    alleen vond ik wel dat je niet zo vroeg had moeten stoppen en het gewoon had moeten afschrijven.!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen