P.o.v else
Ze lopen het station uit. Hebben jullie een hotel of iets geboekt? Gabriella: we hebben een stacaravan op een canping geboekt voor 4 personen en we waren eerst met zn 3en maar nu met zn 4en dus je mag wel gewoon bij ons slapen enzo als nils en rein dat goed vinden. Rein: ja tuurlijk is dat goed. Nils: jaaaaaaaaaaaaaaaa super leuk!!!
Else: oke top, zulleen we dan anders nu naar de camping gaan en dan morgen op pad naar suus. Dan kunnen we even chil douchen, eten enzo.? Jaaa, prima! Zegt gabriella. Nils en rein vinden het ook goed! Ze lopen naar de bushalte en nemen de bus naar de camping. Gabriella en else zitten naast elkaar en rein en nils zitten naast elkaar. Gabriella: ik zie aan je dat je nils leuk vind. :) else: vind ik ook, hij is zoooooo leuk. Maar hij vind iemand anders leuk... Hij zij vanmiddag in de trein van hij iemand leuk vind maar zij hek niet... Gabriella: maar hij vind jou echt leuk! Hij kijkt de hele tijd naar je.... Hij denkt dat jij m niet leuk vind... Oke els, ik en rein gaan hier verandering in brengen. Jullie gaat wat krijgen. Ik beloof het je. Else: ik hoop het zoooooooo....

Ondertussen hebben rein en nils ook een gesprek over de liefde.
Rein: sws, je gind else leuk. Nils: jep; maar zei mij sws niet. .... Ze is veel te perfect, ze kan veeeel beter krijgen! Rein: ouwe, else vind jou sws ook leuk! Ze kijk de hele tijd naar je en ze bloost steeds als je iets tegen haar zegt. Ik en gabriella gaan voor jullie wel wat regelen, nils: nee ik ga t zelf doen. Vanavond bijde caravan ga ik een 'stukje met haar looen' en dan ga ik haar vertellen wat ik voor haar voel.

*20 minuten later*

Ze komen aan bij de camping, ze checken in en lopen naar hun caravan. Ze gaat uitpakken en even chil wat drinken op hun veranda voor de caravan.

Ondertussen zijn ze uiteten geweest. En ze zijn weer terug bij hun caravan.

Gabriella: wow, ik hen zoooo moe..
Rein: ja wow ik ook.

Else: wie gaat er eigenlijk bij wie slapen? Gabrella: nou misschien is het een leuk idee als jij en nils bij elkaar gaan en ik en rein. Dan kunnen jullie elkaar wat beter leren kennen. Ze heeft else een knipoog.
Else: jaa, top idee! Vind jij dat ook goed nils? Nils: jaaa super. Rein: mooi, dan is dat ook weer geregeld.
Gabrielle: ik ga naar bed, ik ben zo kapot wow, rein ik ga met je mee, ik ben super moe. Rein en gabriella liggen in bed. Ze praten nog evenn over nils en else, ze vakantie en ze praten over wat er morgen gaat gebeuren. Reij whappt nils dat ie nu met else moet gaan lopen.

Nils: hey uhm, zullen we anders een stukje gaan lopen? Else: ja goed idee lijkt me leuk. :)

Nils en else lopen richting het zwembad ze praten over suus.
Ze staan bij t zwembad.
Ze staan bij het zwembad. Nils probeerd else ij het zwembad te duwen. Maar else probeert nils in het water te duwen. Uiteindelijken vallen ze samen knuffeld in het water. Ze moeten allebeid heel hard lachen. Ze gaan opde rand van t zwembad zitten. Nils pakt else haar handen en zegt, ik moet je wat vertellen. Else denkt alleen maar OMG OMG OMG OMG OMG. Nils: toen ik je zag wist ik het gelijk, je bent het meisje van mn dromen. Ik vind je echt super leuk! Je bent zo mooi en lief! Wil je alsjeblieft mijn meisje zijn? Else: awh, lieffie. Natuurlijk wil ik dat, ik dacht precies hetzelfde toen ik jou voor het eerst zag staan.

Ze zoenen...... :)

Uit eindelijk zijn ze klaar en lopen ze hand in hand terug naar de caravan. Ze lachen
Veel en hebben zieke lovefeeling. Gabriella en rein zijn nog wakker else stormd ze kamer binnen met nils erachter aan en ze zeggen te gelijk: WE HEBBEN. Gabriella: yes!! Aaaah wat leuk! Eindelijk. Gefeliciteerd schatties. Rein: aaah! Nice gefelicteerd bro en gefeliciteerd else.
Nils en else lopen naar hun kamer. Ze kleden zich om gaan in bed liggen, ze praten en zoenen nog een tijdje en uiteidelijk zegt nils: ik ga slapeen! Welterusten prinsesje van me! Else: slaaplekker schatje, tot morgen prinsje van me. ;) ze geven elkaar nog een kus en gaan slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen