Foto bij 3- getting over you

je broer slaan . Ow hoe weet je dat ?.Dat zie je wel he je doet alles wat hij vroeg .Ach ja wil je me nu even alleen laten ?.
Tuurlijk ik dacht ge-.Het is goed ik weet dat je het goed bedoelde . Ik glimlach zwak naar hem en leg me terug neer .

volgende dag ....
Aby ga je naar school ? Ik zeg stil ja en sta op en loop naar mijn kamer .Aby ? .Ja ?.Praat je met Liam ? . Ik weet het niet . Mompel ik en loop naar buiten pak mijn brommer en rij naar school .
Aby ! ik kijk op en zie noa naar me toe komen . wat is er met jou ? .Ik heb het gedaan gemaakt met Liam . WAT! .shh Ik kijk rond en zie een paar mensen kijken en ook de vrienden van Liam die daarna naar me toe komen. .Ik euh moet gaan ;Mompel ik en loop weg .

Noa pov -
Waar is ze heen ? ik kijk Niall blozend aan en haal mijn schouders op . Ik weet het niet ze liep weg toen jullie kwamen . Niall kijkt even naar de jongens en haalt zijn shouders op . De jongens behalve Niall lopen weg en kijk hem vragend aan . euh heb je vanavond tijd ? .Ik kijk Niall met open mond aan en zie hem langzaam roder worden . Tuurlijk Zeg ik en glimlach breed . Niall lacht en doet een vreugde dansje van geluk . Gek zeg ik lachend en zie hem beledegend kijken .ik geef hem een kus op zijn wang en loop rustig weg naar het wiskunde lokaal waar Aby vast al zal zitten .He waarom liep je weg ? .
Liam zijn vrienden kwamen me vast zeggen dat het een spel was . Zegt ze boos wat me verbaast doet kijken . Een spel? .Ja liam heeft gekust met Ashley .
Aby hoe kun je nu zo stom zijn ! Mclaown stilte o je kan na blijven ! . Ik kijk even geieriteerd naar de leerkracht en kijk dan weer naar Aby die me vies aan kijkt .
Jaja neem het maar op voor hem ! mclaown en stuward naar buiten nu ! . Ik kijk ongelovig naar de leerkracht pak mijn spullen en loop naar buiten .
nooit geweten dat die leerkracht mij ooit zou buiten zetten uit wiskunde . Ik kijk Aby nog eens aan en loop de koer op ze moet niet gaan deken dat ik de komende weken met haar spreek of misshien wel de tijd dat ze niet met liam om gaat .Ik heb Niall ?melany en de rest van de jongens ik kan het best overleven !


Aby pov
Wat heb ik gedaan ! Ik sla met volle kracht tegen de muur waardoor ik een grote krak voel en hoor en laat mijn trannen gaan .
Ik raak ze elk om de beurt kwijt ik ben zo erg ! . Aby wat heb je gedaan ? . Ik kijk op en zie de leerkracht van wiskunde staan .
ik hoorde een knal dus w- Aby je hand ? heb je op de muur geklopt ?.
Ik knik en bijt op mijn lip . ga naar de rector ! Ik knik weer en loop weg zonder wat te zeggen en loop zonder kloppen de rector zijn kantoor in waar ik Zayn zie zitten .Aby kan je buiten wachten ? Ik knik nee en steek mijn hand uit en kijk hem met trannen gaan .Wat heb je gedaan ? Zegt jij luid en kijk dan naar zayn die met open mond kijkt . Ik ben iedereen kwijt . Mompel ik en snik .En daarom sla je maar op de muur ? Ik snik en laat me in de stoel zakken .
Zayn ga maar jongen we spreken de volgende keer verder ik heb even wat anders te doen goed ?
Zayn knikt en loopt trillend weg .

terug thuis ..

Aby wat heb je gedaan met je arm ? Ik laat weer mijn trannen gaan en pak hem vast . Het spijt me zo ik wilde je nooit slaan ik ....ik .
Ik laat me zakken en kijk naar de grond ; Ik ben iedereen kwijt en .. ook jou . Mompel ik en snik harder . Aby je bent me helemaal niet kwijt ! Ik hou ziels veel van je ookal zijn mam en pap er niet meer . Niet meer ? fuck .... .Hoebedoel je ? ze zijn dood Ab . hoe ? Auto ongeval .Maar je zei-
Ik weet het ik wou je niet ongelukkig maken ab je hebt mij altijd aleen gehad en dat wil ik altijd blijven doen je bent mijn kleine zusje Aby ik hou van je snap je dat ? hij helpt me weer op en pakt me vast .
zoe wil niet meer met me praten en vast melany ook niet zolang ik het gedaan hou met Liam .
Zou je niet beter terug gaan met hem , Ik bedoel ik wil je niet thuis zien komen met een nerdje of een sluns . Ik grinik en haal mijn schoeders op .


Volgende Dag ...
Aby ? Ik zucht en kijk Liam aan . kunnen we morgen avond praten ? Ik knik stil en sluit mijn kluisje en glimlach nog even sipjes naar liam en loop naar mijn volgende les .Wat heb je gedaan ? .Ik heb hem gebroken dus ik mag niet meedoen met de turnles . Oke zet je maar op de bank dan .
3 uur later ...
Zoe ? ze draait haar om en draait haar ogen . Ik geef je een tip . ik praat niet met je zolang je niet met liam bent ! .
Ik wil gewoon zeggen dat ik en liam morgen gaan praten en dat ik jullie mis . ik loop weg en zet me op een bankje tegen de muur aan .
he zusje ik neem aan dat je wel wat gezelschap wil anders willen casy en stefany wel met je omgaan ? tuurlijk waarom niet glimlach ik .Het zijn de coolste mijden van school en hebben supper mooie kleren ! .
He ! hey meid casy geeft me een knuffel net als stefany en gaan naast me zitten .ga je mee naar mijn huis ik kleed me smiddags altijd om wil je wat kleren ?
lijkt me cool ! ik loop ze achterna de school uit en stap nat zoals de meiden mijn brommer op en rijden naar het huis van casy .
....

het kleedje dat ik kreeg van casy http://weheartit.com/entry/69623981/search?page=3&query=black+dress%2Bgirl%2B

hij staat je prachtig ! weetje hou hem maar mij staat hij niet zo goed ! .Meen je dat ! Tuurlijk! ik glimlach breed en geef casy lachend een kus op haar wang .
je broer heeft gelijk ! hoezo ? .Je bent geweldig ! . Dankje !
zullen we gaan ? . ja isgoed maar mag ik wel een paar schoenen lenen ik denk niet dat sneakers hier onder zullen staan . 1 second! casy komt terug renen met pumps wat me verbaast doet kijken jij bent snel ! ze lacht en loopt naar buiten .

op school .
ik loop met casy en stefany binnen school en zie ze naar ons kijken . zelf mijn broer kijkt me aan en komt naar me toe .
het is erg om te zeggen zusje van me maar je bent geweldig mooi . aansteller zeg ik lachend en loop mee naar zijn vrienden .
zo dat is je zusje! zegt roy en knipoogt naar me . roy is nieuw hier en hij wist niet dat je hier op school zat .ow hi zeg ik en glimlach warom heb je een spalk ? tegen de muur geslaan . pijnlijk . inderdaad . lach ik en kijk even naar liam die moeilijk naar me kijkt . ABY ! ik kijk om en zie casy roepen .
euh ik moet gaan ,mompel ik en loop naar casy en stefany . zo heb je roy al aan de haak hij is echt hot ! ik grinnik en knik neen .
weetje vanavond houden we een party met de jongens er bij ; mijn broer ook ? die maak ik wel even dronken hij zal er niets van merken dat je roy om je slaat !
Ik lach en en knik oke ..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen