Foto bij In denemarken

De jongens zijn net aangekomen op het vliegveld in Denemarken.

Danny, Dougie, Tom en Harry stappen het vliegveld uit, en worden overspoelt door juichende fans. Een stuk of honderd wel te verstaan. Het waren de kinderen uit het weeshuis, maar niet iedereen kon komen. Tom herkent ze meteen, en loopt als eerste op ze af.
'Zo, weer eens iets anders hé, dan dat je niet eens kan lopen omdat iedereen aan je zit te trekken!' zegt Danny tegen Harry. 'Tja....'
Ze lopen naar Tom toe die iedereen begroet.
'Zozo tom, populair??' zegt Dougie.
Eenmaal bij het hotel aangekomen ploffen ze op bed neer. 'He Tom, is die Olivia, je weet wel, dat ene oudste meisje van het weeshuis niet iets voor jou?' 'JONGENS, HOU OP' schreeuwt tom, omdat ze nu al vanaf de eerste keer dat ze er waren grapjes over maken. 'Maar Tom, even serieus, ze kijkt wel echt de héle tijd naar je' zegt Danny, opeens op een hele serieuze toon. Dan barsten ze in lachen uit. Tom probeert gekwetst te blijven, maar moet uiteindelijk ook mee lachen. nu zitten ze iedereen maar een beetje aan iedereen te koppelen. Dan zegt Dougie: 'Maar vinden jullie Julie, die dochter van de kok ook zo'n lekker ding?', op een duidelijke sarcastische toon, en iedereen barst weer in lachen uit. Dan staat opeens een kamermeisje in de kamer.

Reageer (1)

  • Saarwasdaar

    LEUK!! verder gaan!! (H) mcfly en (H) deze story!! Supersupersupersupersupersuperbedankt dat ik het vriendinnetje mag zijn van D of D.
    XX Sara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen