We hoorden de limo toeteren. Ik schrok er niet echt van. Ik stond op en liep er naar toe. De deur werd opengehouden door de chauffeur. Ik wachtte even tot de anderen er ook aan kwam lopen ent oen stapte ik in. Toen zag ik tot mijn grote verbazing Miley Cyrus, Selena Gomez en Demi Lovato. Nu werd ik verlegen. Ik wachtte tot Joe ook naar binnen stapte.
‘Hoi’, zei ik een beetje op een zachte toon. Gelukkig voelde ik de hand van Joe weer. Ik werd opeens rustig, niet meer verlegen.
´Hoi meiden, hebben jullie er zin in?´,vroeg Joe en hij gebaarde dat ik kon gaan zitten. Dat deed ik ook en ik nam plaats naast Selena Gomez. Ik keek haar even aan en gaf haar een glimlach, Ze glimlachte terug. Ik keke weer naar de opening. Siyana kwam ook binnen en Nick ook. Ik zag dat Nick even een boze blik op Miley richtte en lachte naar de andere twee meiden. Toen we uiteindelijk allemaal zaten reed de chauffeur weg. Op naar de première. De hele reis waren we stil. Joe hield mijn hand vast. Ik was gerustgesteld. Ik zag dat Nick en Siyana ook erg blij daar zaten, alleen Nick had een boze glimlach op zijn gezicht. Ik schudde even met mijn hoofd. Opeens zag ik allemaal flitsen buiten en ik hoorde alle fans al roepen. Ik zuchtte. Het ergste moment was aangebroken, nu moesten wij natuurlijk onze namen vertellen.
‘Daar gaan we dan’, zei Joe en hij kneep in mijn hand.Ik zuchtte nog een keer.

Ik keek naar Sandra. Ze zuchtte een paar keer. Ik dacht dat ze nerveus was. Ik was niet nerveus, ik had dit al duizenden keren meegemaakt. Ik keek even naar Nick, die keek de hele tijd boos naar Miley. De limo stopte. We hoorden gegil en gejuich van alle fans.
‘Kom we moeten er uit’, zei ik en ik keek naar Sandra. Miley moest eerst, dat was logish. ‘Miley, jij moet eerst’. Miley stond op en ze deed de deur open. He gegil werd nu veel harder. Alle flitsen. Ik zag aan Sandra dat ze het niet echt heel leuk vond.
‘Samen komen we er wel doorheen’, fluisterde ik in haar oor. Ze toverde een glimlach op haar gezicht en ik keek naar Demi en Selena, die stapten ook naar buiten. Kevin nu ook en daarna wij. Alle paparazzi zou vragen wie de meiden waren. Ik pakte Sandra’s hand stevig vast en we stapte naar buiten. Ik hoorde Sandra’s hartslag in haar handen.

Ik keek naar Joe die naast me stond. Mijn hartslag was heel hoog. Ik vond dit doodseng. Al die flitsen, zometeen zou ik een blunder maken. Joe en ik poseerden wel even voor de camera en toen liepen we naar binnen.

Ik en Siyana stonden buiten. Siyana vond het helemaal niet eng. Al die flitsen irriteerde mij. Ik poseerde soms even en na een poosje stonden we allemaal binnen. De deuren werden gesloten en we liepen naar een hele grote zaal. De zaal waar de film werd gedraait. De crew zei dat wel mochten gaan zitten. We hadden de eerste rij. Ik nam plaats naast Siyana. Ik zag Joe en Sandra ook erg close. Ik vond het wel leuk om te zien. Zoiets had ik nog niet eerder gezien, zelfs niet met Camilla of Taylor. Ik lachte naar Siyana.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen