Ik rende maar toch pakte op een gegeven moment Nick me bij mijn hand en trok me terug. ''nee'' riep ik en ik moest lachen, hij trok me tegen zich aan. Ik glimlachte lichtjes. ''kom we gaan'' zei hij en hij trok me opnieuw mee, het koude water speelde met me en toen ik het aanraakte met mijn tenen bevroor ik van top tot teen. ''Koud!'' riep ik Nick lachtte en gooide me het water in ''Nick!'' riep ik verontwaardigt toen ik weer bovenkwam hij stond lachen toe te kijken vanaf de zijkant. ''Kom dan schijterd'' lachtte ik naar hem. Nu kwam ook Nick het water in en samen zwommen we het water door. Een halfuurtje later ''Zullen we gaan?'' vroeg Nick aan mij hij zag bleek, ik knikte en ik trok hem mee ''gaat het nog goed met je?'' vroeg ik zachtjes, hij knikte en hij plofte op de handdoek naast Joe en Sandra. Joe keek hem even aan ''alles okay Nick?'' vroeg hij bezorgt en opnieuw knikte hij. Ik vertrouwde het niet helemaal maar toch ging ik op mijn handdoek zitten, Nick trok me tegen hem aan.

Het ging niet goed en dus vroeg ik aan Siyana of we terug gingen, ze stemde in en dus liepen we terug naar de handdoeken. Siyana zei dat ik bleek was en dat zou best eens kunnen ik voelde me niet goed. ''alles okay Nick?'' vroeg Joe aan mij en opnieuw knikte ik. Siyana vertrouwde het niet en dat zag ik. Haar ogen konden overal door heen kijken.
''kom we gaan'' fluisterde Siyana in mijn oor en ik trok haar omhoog. Joe en Sandra keken ons even aan ''wij gaan'' ze ik en Joe knikte begrijpend.


Siyana en Nick liepen samen weg, dit keer wel hand in hand. Geen idee wanneer die foto was gemaakt. Maar het was wel weer eens goed voor Nick na Miley en Selena. En ook ik was verliefd. ''wat denk je?'' vroeg Sandra aan mij. ''Wat bedoel je?'' ''Nick en Siy..'' ik dacht na ''dat komt wel goed'' mompelde ik ergens heel anders aan denkend.


Nick was op het bed gaan liggen en viel zo te zien bijna in slaap. Ik schudde lichtjes mijn hoofd en gooide hem een insuline spuit naar zijn hoofd. ''Huh wat?'' vroeg Nick verbaasd en pakte hem op. ''Hoe weet je dat'' vroeg hij aan mij. ''Omdat i kzelf ook diabetes hen'' zei ik en zelf prikte ik even in mijn vinger met een meter genoeg suiker stond erop het apperaatje.
''jongens''riep Joe die de kamer binnenstormde met Sandra aan zijn hand. Hij keek even verbaasd naar mijn apperaat. ''Wat is er Joe?'' vroeg Nick hem. ''We hebben een uitnodiging gekregen'' riep Joe happy uit. ''Wat dan'' vroeg ik ''van Miley Cyrus'' Nick verslikte zich in zijn water en ik prikte net iets te hard door op het papier. ''Wat wil ze?'' vroeg Nick ''of we naar haar premiere van ahar film komen'' ''allemaal?'' vroeg Sandra ''ja ze heeft jullie al gezien in het tijdschrift'' zei Joe tegen mij en Nick ''en ons ook'' vervolgde Joe zijn zin tegen Sandra. ''okay dan wanneer gaan we?'' vroeg Nick afstandelijk, ''vanavond'' Nick stond op en liep naar zijn kamer waar Kevin hem opving en een waarschuwende blik naar Joe die hem volgde. '''Wat gaan we aandoen?'' vroeg Sandra aan mij ''een jurk'' lachtte ik naar haar, beide waren neit zo'n fan van Miley maar haar film was geweldig. '''Er komt wel paparazzi fijn'' dacht ik hardop ''het komt wel goed Siy'' ''ja hallo jij ook'' zeurde ik haar tegen nu schrok ze wel. Ik pakte een zwart jurkje uit mijn kast en trok het aan. Ik krulde mijn haren nog wat meer en stak het op, omdat het zo lang was moest ik het 2 keer doen wat wel een mooi effect gaf. Make-up maakte het helemaal af en nu trok ik mijn schoenen ook aan. Sandra was nog bezig met haar jurk maar bleef vastzitten ''help'' zei ze ontschuldig en iek hielp haar rits los te maken.
Er werd geklopt en de jongens stonden aan de deur verandert waren ze niet behalve dan dat ze nu ook een broek en t-shirt hadden aangedaan. Ze namen ons mee. ''Kevin is al beneden'' zeiden ze in de lift, gelukkig waren er geen fans. De limo toeterde en met zijn vijfen liepen we naar buiten de limo in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen