Ik was net omgekleed toen er op de deur werd geklopt, Siyana was weer in slaap gevallen en dus deed ik de deur open. ''Nick'' werd verbaasd gezegd en ik zag het gezicht van Sandra ''Sandra'' zei ik en ik liet haar binnen. ''Dus onze Siyana slaapt nog'' vroeg ze aan mij en ik knikte'' gisteravond laat sliepen jullie zo lief'' zei Sandra tegen mij en ik keek op verbaasd dat wel.
''gisteravond om 12 uur in de nacht..'' ik haal mijn schouders op en gin weer op het bed zitten. ''Zijn de jongens nog niet wakker?'' vroeg ik aan haar terwijl ik me achterover liet vallen ''nee'' zei ze ''blijf je vannacht weer hier?'' vroeg ze met een lachje aan mij en onbewust knikte ik van ja.


''wat hoor ik nu weer'' zeg ik lachend en ik prik Nick in zijn zij waardoor hij verontwaardigt een geluidje laat horen. ''morgen Sandra'' en ze lacht even ''morgen Siy'' antwoord ze mij. ''Ik ga maar weer eens'' en weg is ze. Dan kijk in naast me, recht in de reebruine ogen van de eigenaar. ''dankjewel'' zegt hij mij ''voor wat'' vraag ik verbaasd ''voor het bij mij blijven terwijl ik ziek was'' ''oh dat maar dat had je toch al gezegd joh'' ''nog eens'' lacht hij ''humm'' zeg ik en mijn ogen vallen langzaam weer dicht.


''waar is ze'' tier ik en Kevin maakt mij niet veel rustiger
''Joe kalm ze is gewoon even iets doen'' sust hij me maar ik luister niet.
''JOE kalm'' roept hij me tot orde maar ik luister niet een waas vult mijn ogen en ik zie alleen nog maar zwart/wit. ''joe ga zitten'' ik doe het niet, ik wil niet luisteren. Een deur gaat open dat hoor ik ''wat is er met hem'' vraagt een zoete meisjesstem ''hij is overbezorgt om jou'' zegt Kevin. Ik weet niet wie het is het kan me niks meer schelen als Sandra maar ongedeert is.
''Joe komop man kalmeer'' zeur Kevin nog even door, ik krijg de zin om hem een klap te verkopen maar hou me in en ojsbeer verder.
''Joseph Adam Jonas'' roept dat meisje ik weet niet wat ze met me doet maar ik kalmeer. ''dat is de Joe die ik ken'' sust ze me door en de waas verdwijnt uit mijn ogen.


''wat is er met je ouders gebeurd'?'' vraagt Nick voorzichtig aan mij zodra ik mijn ogen weer open. Slapen kan ik niet meer.
''mijn ouders ze zijn overleden.'' Nick blijft stil.
''waarschijnlijk zijn ze vermoord maar dat weet ik niet en de politie ook niet.
Ze waren op weg naar mij, ze zaten gewoon in de auto, maar ze werden overreden. Het was niet duidelijk met opzet of niet. Sindsdien zit ik een internaat voor slecht opgevoede meisjes, voor meisjes met problemen. Of meisje met geen ouders like me.''
''sorry'' fluistert Nick zachtjes ''het is okay'' mompel ik terug. Ik voel zijn handen door mijn haren gaan, ''je haren zijn zo lang'' jammert hij ''vind je het niet mooi dan'' lach ik ''jawel maar nou kan ik er niet bij'' ik lach even om zijn gezicht ''je mag ze pest aanraken hoor'' twijfelend pakt hij ze en vlecht ze om zijn vingers. ''joh gasten komen jullie...'Joe stopt midden in zijn zin als hij ons zo ziet zitten op het bed. ''wat the heck'' mompelt hij en we lachen om hem ''het is goed DJ wat wilde je vragen'' vraag ik hem ''of jullie mee gaan zwemmen'' we knikken beide ''doe je armbandje af'' waarschuwt Nick voordat hij wisselt met Sandra, hij ziet nog steeds bleek als hij opstaat. ''wees voorzichtig'' waarschuw ik hem terug en hij lacht even naar me. Ik lach terug en bloos eventjes. ''gaat alles goed met je Siyana?'' vraagt Sandra aan mij ik knik van wel maar trek dan toch mijn bikini aan met een rokje eroverheen en mijn hakken dan wacht ik op Sandra samen lopen we de middag in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen