Ik keek naar Siyana en Nick. Ik was nog langer niet van plan om te gaan slapen. Ik pakte mijn kleding in. Het was vast voor 1 nacht. IK pakte een jurk voor morgen en natuurlijk mijn pyjama. En keek nog even naar Siyana en Nick al sliepen. Ik lachte even naar hun. Ze kwamen samen de nacht wel door. Ik liep naar de kamer van Kevin en Joe. Ik klopte op de deur. Joe deed open.
‘Hooi’, zei ik en ik keek naar Joe en naar Kevin. Kevin maakte een gebaar dat ik naar binnen kon komen. Dus ik stapte naar binnen.
‘Nick en Siyana slapen al’, zei ik lachend. Ik was nog langer niet van plan te gaan slapen.
‘Nu al’, zei Kevin, hij kwam met zijn hoofd uit de mini koelkast. Hij gooide een flesje met cola naar mij en Joe. Ik vangde het flesje en plofte neer op het bed van Joe of Kevin.
‘Welk bed is van Nick?’, vroeg ik aan de jongens. Joe keek naar mij en wees naar het bed bij het raam. Ik liep er naar toe en dumpte daar mijn tas. Ik keek uit het raam en ik zag een prachtig uitzicht. Ik pakte mijn pyjama en deed die aan. Boeide het wat dat er twee über knappe jongens achter mij stonden. Ik ging daarna op mijn bed zitten. Ik keek naar de klok die in de kamer hing. Bijna middernacht. Ik zou maar wel gaan slapen, dacht ik.
‘Ik denk dat wel beter kunnen gaan slapen’, zei ik tegen Joe en Kevin die nou ook op het bed zaten. Ik ging onder de dekens liggen en probeerde even nergens aan te denken. Zo viel ik dus in slaap.

Ik werd wakker. Ik keek naast me. Ik lag in een vreemd bed. In de armen van een meisje. Ik schrok wakker. Wat was er gebeurd. Toen herkende ik haar. Het was Siyana. Ze was zo aardig geweest om mij gezelschap te houden toen ik ziek was. Ik stond op en liep naar de wc. Toen ik klaar was liep ik weet terug naar Siyana. Ze was nu ook wakker.
‘Hey’, zei ik lachend tegen haar. Ik kreeg vlinders in mijn buik toen ik naar haar keek. Dat gevoel had ik al een paar jaar niet gevoeld. De laatste keer was dat bij Selena.
‘Hey, goed geslapen?’, vroeg Siyana aan mij. Het zou een verschrikking zijn geweest om mij zo te zien. Ik keek haar aan. Ze was mooi. Erg mooi, haar vriendin was ook erg mooi, maar zij was eerder iets voor Joe.
‘Ging wel, was het niet verschrikkelijk om mij zo te zien?’, vroeg ik aan haar. Ik keek haar aan met mijn bruine ogen. Ik zag haar ogen op mij gericht.
‘Het was niet leuk, zeker niet leuk, ik dacht even dat je zou overlijden, ik kreeg flashbacks van mijn ouders’, zei Siyana. Ik schrok een beetje, waren haar ouders er niet meer? Ik pakte mijn kleren en liep naar de badkamer. Daar kleedde ik mij om.

Ik werd wakker. Ik keek om mij heeb en ik zag dat Kevin en Joe nog sliepenb. Ik sloop met mijn jurk naar de badkamer. Daar kleedde ik mij om. Ik liep weer terug naar de jongesn Ze waren nog niet wakker.
‘Joe, Kevin?’, vroeg ik op een normale toon. Ze reageerden niet. Ik liet het maar zitten. Ik sloop naar de kamer van Siyana en mij en klopte op de deur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen