Ik trok mijn roze jurk aan,het was niet denige die ik bij me had maar wel de mooiste.Er werd al geklopt en we kwamen de badkamer uit.
Sandra deed de deur open en pakte nog even snel mijn tasje.
Ik liep toen ook naar de deur en kwam tot de conclusie dat Nick er gewoon super uitzag in pak. Sandra viel bijna over haar hakken maar Joe pakte snel haar hand vast, Nick pakte mijn hand ook, toen we door de lobby liepen, voelde ik mij bekeken Nick voelde dat er iets was. ''wat is er?'' flusiterde hij in mijn oor ''ik heb geen idee'' zei ik en ik haalde mijn schouders op.
Flitsende camera's verschijnen voor onze ogen Kevin loopt er gewoon door heen naar de tafel. Joe word al tegengehouden en nu Nick ook. ''loop'' zegt hij tegen mij en ik trek Sandra mee. Camera's blijven ons achtervolgen
''zijn jullie de nieuwe vriendinnen van JJ en Nj?'' vragen ze ons
''nee' antwoord ik terug ''waarom loop je dan hand in hand met hem''
''close vrienden'' vuurt Sandra terug ''hoe hebben jullie elkaar ontmoet''
''toen Joe tegen haar aanlipe'' zei Kevin nu onze namen werden bewust niet gezegd en dus werden er weer duizenden vragen gesteld.
Eindelijk kwam de bewaking eraan en stuurde nou ja stuurde ze gooiden de pers eruit. Joe en Nick kwam er aan gelopen en schoven aan. ''alles ok?'' vroeg ik aan Nick ''ja'' glimlachte hij naar mij en onder tafel pakte ik zijn hand weer. Het eten was besteld en werd nu geserveerd. ''ga je mee?'' vraagt Nick nu aan mij en knik even vaagjes en ik loop braaf met hem mee. Ik zie dat we buiten staan op de veranda. ''wat is er? '' vraag ik hem maar hij blijft staren ''Nick'' dram ik nu echt hij geeft nog steeds geen antwoord en dus geef ik op en blijf zwijgend naast hem staan. ''ik ga even..'' verder komt hij niet want hij trekt witjes weg ''spuitje'?'' vraag ik hem hij knikt en ik ren weer naar binnen ''Kevin, Joe wie dan ook help'' zeg ik hijgend als ik bij de tafel sta, Kevin rent naar buiten en laat Nick ondersteunend naar een bak begeleiden hij haalt een spuit uit zijn broekzak en meet snel zijn bloed. ''veels te weinig Nick'' mompelt hij en ook Joe word bleek ''Joe'' vraag Sandra ze laat hem ook zitten en kalmeert hem, Joe is bezorgt ookal pest hij hem weleens.
''Joe ga ze halen nu'' dwingt Kevin hem er toe en hij springt op een kleine 5 minuutjes vliegen voorbij en dan komt Joe weer terug, Kevin pakt ze ongeduldig af en spuit ze 1 voor 1 in de arm van Nick. Langaam krijgt hij weer kleur op zijn wangen en ademt hij weer normaal ''Nick waarom doe je dat?'' vraagt Kevin hem en hij haalt zijn schouders op ''wij gaan naar binnen kom San'' zegt Joe en hij trekt Sandra en Kevin mee. Ik plof naast Nick op de bank neer ''Nick?'' vraag ik hem zachtjes, hij kijkt om en kijkt in mijn ogen ''waarom doe je dat?'' hij zucht ''ik wil het niet'' ''wat niet?'' ''prikken'' en hij sluit zijn ogen. Kleur heeft hij wel maar hij voelt zich nog niet goed. ''kom mee'' en ik trek hem omhoog ik neem hem mee naar mijn kamer en die van Sandra. Ik zie de jongens en Sandra in het restuarant zitten e praten bezorgt. We stappen in de lift. Eenmaal boven doe i kde deur open en leidt hem naar binnen. HIj ploft op mijn bed neer dat hij nu wel kent.
''wat is er nou echt?'' vraag k hem nogmaals '''niks'' sust hij mij iets wat niet helpt ''Nicholas'' dreig ik naar hem ''ik voel me niet zo goed okay'' ik knik en pak wat te drinken ik gooi hem een flesje water toe vanuit de minikoelkast. Hij laat zich vallen en ligt nu op mijn bed niet veel later valt hij in slaap. Ik schud mijn hoofd en leg een extra deken over hem heen. De deur gaat open en ik draai me snel om ik maak een stil gebaar naar Sandra en ik wijs naar Nick
''wat heb je met hem gedaan'' vraagt ''niks'' zeg ik verontwaardigt ''suust'' en ik houd mijn mond weer dicht ''hij is ziek'' fluister ik tegen Sandra ''ik ga Joe halen'' en ze loopt weer weg, ik plof op het randje van mijn bed, en zie dat Nick waarschijnlijk een nachtmerrie heeft. Ik maak zijn hand voorzichtig open en haal het flesje water eruit. Op dat moment komt Sandra met Joe binnenlopen als Joe Nick ziet loopt hij weg en haalt Kevin, die ook bij hem op het randje gaat zitten. ''wat nu? wiens bed is het?'' vraag Kevin zachtjes aan mij ''de mijne'' fluister ik terug ''ik wissel wel met Siyana'' zegt Sandra ''dan slaap ik in het bed van Nick'' Kevin denkt na en knikt dan pak je spullen,kleed je hier om en kom dan over een kwartiertje hier'' dan lopen de jongens weg en kleed sandra zich snel om. ''slim van je'' zeg ik tegen Sandra en zij grijnst zelfvoordaan. Een kwartiertje later is ze weg en kleed ook ik me om het is alweer savonds laat. In mijn bed pak ik mijn laptop maar houdt het licht uit in de kamer en typ iets op mijn laptop. Dan sluit ik af en leg hem op het nachtkastje en wil me net op mijn zij draaien als Nick wakker schrikt. Ik sta op en loop naar hem toe ''rustig maar Nick ga slapen'' zeg ik hem en hij legt zich weer neer. Ik loop terug naar mijn bed en als ik lig zie ik een gedaante bij mijn voeteneind. ''Nick wat is er'' ''ik ben bang'' ''waarvoor?'' tranen vallen op mijn bed ze zijn van hem. Ik klop op het bed en hij gaat zitten ''het is goed kleintje'' sus ik hem en hij lacht eventjes.. ''kom'' en ik trek hem naast me op het 2persoonsbed. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en gelukkig vindt hij het goed. Niet veel later val ik in slaap ik voel nog lichtjes hoe NIck met zijn hand mij aanraakt en dan ook in slaap valt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen