Foto bij Proloog.

Harry Edward Styles.

Het begon 3 jaar geleden. Ik deed mee aan X-factor, ik mocht individueel niet door naar bootcamp dus werd ik in een groep geplaatst genaamd 'One Direction'. Nu 3 jaar later zijn we de grootste boyband ter wereld.
Door al deze crazyness kon ik niet meer naar school, ik zou anders behandeld worden en meisjes zouden gillen als ik gewoon toekwam.
Toch wou ik mijn school heel graag afmaken, dus vorig jaar hebben we allemaal iets bedacht.
Ik zou vanaf dan naar school gaan maar als Marcel. Een nerd, het was in het begin wel lastig. Extra vroeg opstaan omdat Lou onze stylist om half 6 aan mijn deur staat voor mijn krullen uit te blazen, ik kan geen T-shirts dragen met korte mouwen of je ziet mijn tattoos.
Ik ben nu 19 jaar en nu ga ik naar het 6de. Ik heb een beste vriendin Beth, ze noemt Elisabeth maar ik noem haar liever bij haar bijnaam.
Vorig jaar hebben we zoveel fun gehad. Ik hoop dat het dit jaar weer zo word, ik heb haar in de vakantie niet zo vaak gezien doordat we op tour waren, maar voor haar was ik 'op reis met mijn ouders'.
Ik zou het haar zo graag willen vertellen dat ik eigenlijk Harry ben, maar dat zou ze me nooit vergeven. Want ze heeft een enorme crush op Harry van One Direction en niet op Marcel.
Ze verteld altijd over 1D, de laatste nieuwtjes die ze is te weten gekomen, de roddels, ze fangirlt vaak. Maar ik kan er dus wel extra goed over praten met haar want ik zit in de band.
Het verwonderd me al dat we beste vrienden zijn want ze is extreem mooi, maar niet populair. Ze krijgt veel haat, waarschijnlijk omdat mensen gewoon jaloers zijn op haar.
Ze wil me graag een make-over geven, maar dat kan ik niet toestaan. Als ze merkt dat ik Harry ben wordt het chaos.
Ik ben wel bang want volgende week is een concert van 1D in onze stad, en ik ben er zeker van dat ze wil gaan, de tickets worden dit weekend verkocht. Zucht.
Ik zal het maandag wel horen, want dan begint het nieuwe schooljaar weer....

Reageer (5)

  • Hannane

    Snel verder x

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Nieuwe abo!
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    :D

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    oehhhh l snel verder!

    1 decennium geleden
  • LittleHarry

    klinkt leuk! snel verdeerrrr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen