Het dikgedrukte stuk is het stuk die door Joes ogen is geschreven. Het laatste stukje is het column van Siyana.

Ik keek Sandra aan en zij mij. ''weten we'' zeiden we tegelijk en we barsten in lachen uit ''het gaat dus al beter'' lachtte Joe nu ook we knikten braafjes.
''je hebt je armband nog'' zei Nick opeens en ik een reflex keek ik naar benden naarm ijn pols, een zucht ontsnapte uit mijn lippen en ik knikte.
''we zij ndus in elk geval niet te veel fan'' zei Sandra bestraffend tegen mij en ik lachte ontschuldig ''moest jij trouwens niet het water in'' zei ik toen haar huid roder begon te worden ''kom anders mee'zei Sandra tegen de jongens en we liepen weer verder naar het strand lachend doken we het water in.
''hoe heten jullie eigenlijk'' vroeg Kevin plotseling toen we weer boven kwamen ''Siyana'' ''Sandra'' en we staken onze handen uit, ze pakten hem vast zonder hun naam te zeggen ''weten jullie al'' lachtte ze toen we verbaasd opkeken. Plots begon Joe Sandra te kietelen en tilde haar op, niet veel later belandde ze met een plons in eht water. ''Joseph Adam Jonas'' riep ze keihard, we hadden geluk dat er geen gillende fans hierheen kwamen, Joe stond meteen versteld van de kracht die ze had in det lichaampje en dus probeerde Nick hetzelfde bij mij ''Nee Nick'' riep ik toen hij me optilde ''Nee'' en ook ik belandde met een plons in het water ik kwam proestend boven en begon verwoed naar adem te happen het werd even zwart voor mijn ogen en dus bevroor ik op mijn plek. ''alles ok?'' werd er aan mij gevraag toen ik mijn ogen weer open deed ik knikte lichtjes ''doe dat nooit meer Nicholas'' en ook hij lachte grijnzend, ik kon er niks aan doen zijn lach maakte mij aan het lachen en dus lachtte ik al snel mee. We liepen het water uit en gingen naar onze handdoeken, We gingen erop zitten en toen Joe en Nick bij ons op de handdoeken zaten miste ik iemand ''waar is Kevin?'' vroeg Sandra aan mij ik haalde mijn schouders op ''naar het hotel houdt niet zo van de zon'' zei Joe ''jullie wonden in de zon'' zei ik en ook nu haalde Joe zijn schouders op. ''welk hotel zitten jullie?'' vroeg Sandra ''het Sintmark'' zei Nick ''hetzelfde als de onze ''welke kamer?'' vroeg ik nu Nick keek in mijn ogen en waarschijnlijk zag hij smekende ogen want hij zei snel het antwoord ''5'' ''naast de onze'' riep Sandra nu hard over het strand het echode vaag in de verte ''zullen we eten ik heb honger'' zeurde Joe ''altijd eten he Joe?'' vroeg ik lachend hij knikte ''kom we gaan'' Nick trok me omhoog en Joe deed dat bij Sandra. We kenden elkaar amper maar waren nu al elkaars beste vrienden. Die avond zaten we in onze kamer ik zat iets te maken voor mijn werk bij de Hitkrant en Sandra las een boek toen de bel klonk van ons appartament Sandra sprong op en deed hem open ''werk jij bij de Hitkrant?'' een bekende stem liet me opkijken ''ja Nick daar werk ik'' antwoorde ik hem.


''ja maar dat concert moet er komen hoe dan ook Nick'' zeg ik hem en haalt een flink zijn neus op en snuift, hij is er niet mee eens dat er volgende maand alweer een cocnert is van de JonasBrothers. ''''juist ja dan moet ik dat maar doen he?'' een stem vulde mijn oren en niet veel later botste iemand met een geweldige klap tegen me op en viel neer op het strand. Het meisje en ik bogen voorover om haar te helpen opstaan, ze keek me even verward aan. ''ik ben Joe..Joe Jonas'' zei ik hun ogen werden nu allebei groot en ik lachte breed. ''je armbandje'' zei Nick opeens en het andere meisje keek op en lachtte naar hem, ze knikte ''ja nog bedankt'' zei ze tegen Nick, ik voelde opeens een enorme aandrang om Nick tegen te houden en niet veel later kwam mijn voorpsleiing uit. Nick stapte naar voren ''Nick'' het meisje stak ook haar hand uit ''Siyana'' zei ze met een heldere stem terug ''Sandra'' zei het gevallen meisje tegen mij en ik gaf antwoord 'Joe'' terwijl ik haar hand pakte. ''we gaan zwemmen gaan jullie mee?''vroeg ik aan hun ''ja we gaan mee Sandra begon toch al te gloeien'' lachte Siyana ''ja nou ik vergis me niet in Jb'' Siyana lachte ontschuldig ik keek hun even raar aan. ''ja nou we kwamen Nick al tegen in ons hotel'' ''en dat is?'' vroeg ik geintereseerd '' ''het Sintmark'' zei Sandra me ''hetzelfde als de onze ''kamer?'' vroeg Siyana ''5'' gaf Nick antwoord en toen tilde ik Sandra op en gooide haar in het diepere water ''Joseph Adam Jonas'' schreeuwt ze naar mij en mijn mod blijft even open hangen van het geluid wat er uit komt. Nick grijns naar mij en probeert het zelfde ''Nee Nick'' roept Siyana ze komt hoestend en proestend weer boven haar ogen blijven gesloten en ze ziet bleek. Na een poosje opent ze haar ogen weer, Nick zucht opgelucht ''doe dat nooit mee Nicholas'' zegt ze bestraffend. We lopen naar de handdoeken en ploffen daar nee we zitten op de handdoeken van de meiden ''waar is Kevin?'' ''naar het hotel'' zeg ik ze praatten er niet over verder Siyana doet haar Ipod in en Sandra luistert mee ''wat luisteren jullie?'' vragen Nick en ik tegelijk ''jullie'' grijnzend geven ze antwoord en ik lach eventjes. ''zullen we gaan?'' ik knik en we trekken de meiden even overeind ze blijven naast ons lopen. We splitsen bij de kamers en zeggen gedag.

Ik plof op het bed neer doe mijn Ipod in en pak mijn fotocamera. Ik heb al vele foto's gemaakt ik zet ze op mijn laptop en daarna schrijf ik alvast een stukje voor in het blad. De deur gaat open dus waarschijnlijk is de bel gegaan.Op mijn laptop schrijf ik een groot stuk over van wat ik net opschreef op een blaadje. Dan ga ik naar photoshop en ontwerp alvast de titel.

Summerdance made by Siyana.

Hier in de Bahama's is het geweldig! De zon schijnt en het water hoor je ruisen. Onze kamer is geweldig en het hotel is niet veel minder!
Maar het maakt het allemaal af als je sterren tegenkomt zoals Hilary Duff, Britney Spears en JB.


''werk jij bij de hitrkant?'' hoor ik iemand vragen en ik kijk op ''ja Nick ik werk bij de hitkrant''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen