Sandra en Siyana gaan op vakantie naar de Bahama’s. Ze hebben er verschrikkelijk veel zin in. Ze hopen dat ze nieuwe mensen gaan ontmoeten en veel leuke dingen gaan doen. Ze nemen het vliegtuig naar de Bahama’s. Na een paar dagen mooi weer en naar het zwembad gaan, vinden ze het eigenlijk tijd worden om naar het strand te gaan. Daar gaan ze dan ook vol vertrouwen heen. Ze zien veel bekende mensen. Sandra wil gaan zwemmen en loopt achteruit want ze is aan het praten met Siyana. Ze is er van overtuigt dat ze niet valt, maar ze botst wel. Als ze omkijkt ziet ze Joe Jonas staan. Siynana komt er ook aan rennen. En ze raken aan de praat. En worden zelfs verliefd. Maar als ze aan het einde van de vakantie weer terug naar hun eigen land moeten…

Naam: Siyana van Buuren
Leeftijd: 16
Familie: mijn ouders zijn overleden ik woon in een internaat, waar alles wel mag!
Uiterlijk: lang blond haar tot mijn heupen en felblauwe ogen. Lang en slank gebouwd met fijne trekken
Karakter: ik ben lief,aardig en behulpzaam. Ook ben ik erg snel hyper of melig en maak snel vrienden
Hobby: ik zing graag en maak zelf liedjes. Ik speel piano en gitaar. Paardrijden staat bij mij wel op nummer 1. Ik houd niet van school maar ga er wel naar toe. Ook mijn werk bij een tijdschrift is een hobby.
vrienden: Mijn beste vriend is mijn hond en mijn beste vriendin is Sandra.
Verliefd: Nick Jonas

A little Explenation about the story: Alle hoofdstukken zijn door onze ogen geschreven. Alle even hooffdstukken: 2,4,6 enz. zijn door de ogen van Siyana. Alle oneven zijn door de ogen van Sandra. Alle stukken die dikgedrukt zijn, zijn door de ogen van Joe. Alles wat schuingedrukt is, zijn geschreven door de ogen van Nick of zijn liedjes. Alles wat onderstreept is, is geschreven door overige personen like de ouders van JB of dokters.

Naam: Sandra West
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Lang bruin krullend haar. En donker blauwe ogen. Kort en slank en heeft mooie gelaatstrekken.
Familie: Ik heb een zusje van 14 en een moeder en vader.
Karakter: Ik vind het leuk om vrienden te maken. En ik ben aardig zeggen een heleboel mensen.
Hobby's: Ik zing veel en schrijf liedjes. Verhalen schrijven vind ik ook erg leuk. Mijn piano is mijn beste vriend, ik componeer zelf liedjes. School staat echt op de laatste plaats van mijn hobby's.
Vrienden: Mijn kat, Wolfie is mijn vriend en mijn beste vriendin is Siyana. Verliefd: Joe Jonas

Dit is mijn hoofdstuk en door de ogen van Mary

Ik pakte mijn tas in. Morgen zouden wee op vakantie gaan. Siyana zou vrij nemen van haar baan bij de Hitkrant, en dat mocht ook. Ik had ook vrij genomen van mijn baantje bij de bloemenwinkel. Ik zat nog op school, ik was aan het studeren om actrice te worden. Het was veel werk. Siyana en ik zouden naar de Bahamas gaan om even uit te waaien. Het zou vast een leuke vakantie worden. Ik pakte mijn toilettas in en legde die in mijn knalroze koffer. Mijn paarse koffer was ik kwijt dus had ik maar een roze gekocht. Ik drukte nog wat slippers tussen de kleding en ik sleepte de koffer naar beneden waar mijn moeder met tranen in haar ogen stond te wachten. Het was de eerste keer dat ik alleen op vakantie ging. Dat kon ik mijn moeder eigenlijk niet aan doen, we hingen zoveel aan elkaar. Ik gaf mijn moeder een knuffel. Ik wist niet of ze het uit ging houden zonder mij. Mijn zusje was ook al uit huis, want die werd gek van mijn moeder. Mijn moeder heeft altijd al aan mij gehangen. Ik doe bijna alles in huis, het eten, schoon maken. Mijn moeder is niet zo goed meer ter been.
‘Dan ga ik maar naar Siyana’, zei ik toen ik mijn moeder losliet. Ik keek haar aan en ze kreeg tranen in haar ogen. Ik voelde ook een traan langs mijn wangen stromen. ‘Doei’. Ik deed de deur open en trok hem daarna weer dicht. Ik had met mijn moeder afgesproken dat wel zouden bellen, elke dag. Siyana en ik gingen 2 weken weg. Ik pakte mijn fiets, die liet ik bij Siynana staan. Ik fietste naar haar huis. Het was niet echt haar huis, maar een soort internaat, war ook anderen woonden. Ik sloeg af bij de McDonald’s. Normaal ging ik er eten, maar nu niet. Toen ik er was belde ik aan bij haar. Haar moeder deed open.
‘Hey, is Siyana al klaar?’, vroeg ik aan de huisbaze. Ze knikte en wees naar Siyana die in de gang stond. De kamde haar haren. Ze had mooi lang haar. Zulk haar wou ik stiekem ook wel, maar ik moest het doen met mijn bruine krullende haren. Ik kon er mee leven. Ik liep naar haar toen en gaf haar een knuffel.
‘Mooie koffer’, zei ik en ik wees naar de zwarte koffer waar ze smileys of had geplakt. Dat had ik ook wel eens gedaan maar aan het einde van de reis waren ze er allemaal alweer af. Siyana had een late reactie en begon te lachen.
‘Ik weet het, ik wil niet zo’n saaie koffer waar niks op staat’, zei Siyana ‘maar de taxi komt ons zo ophalen’. De huisbaze van het internaat was alweer weggelopen. Ik keek door het raampje in de deur naar buiten. Er kwam een taxi aanrijden. Op de zijkant stond heel groot: Schiphol. Die zou vast van hun zijn.
‘Daar is de taxi’, riep Siyana naar de huisbaze. Ze kwam eraan rennen en gaf een knuffel aan de vrouw. Ik vond het altijd wel leuk als ze elkaar knuffelden, zo kon je zien of ze wel van elkaar houden. Ik pakte mijn koffer, die ik met moeite op mijn fiets had gekregen op en tilde die naar de taxi. Die chauffeur hielp me om het achterin te doen en hielp Siyana ook gelijk. We gingen samen achterin zitten en de taxi reed naar Schiphol. Op weg naar het grootste avontuur van mijn leven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen