Lang moeten wachten sorry,
maar hier is dan hoofdstuk 3!!!

Liefs Inge

Vanuit Inge:

AAhhhh ik ben zo zenuwachtig, vandaag heb ik me opgegeven voor een vakantie met allemaal jongeren. Ik hoop zo dat ik mee mag, dat zou gwn echt te gek zijn.
Nog steeds heb ik geen idee en ben super nerveus. Misschien ook wel omdat Bbrave zich heeft opgegeven. Alleen al door hun auditie werd ik helemaal gek van ze. En dan werd ik al helemaal blij als ik Sam hoorde zingen. T klinkt misschien raar, maar ik vind hem echt onwijs leuk. En ik ken hem nog niet eens.
Ik weet gewoon zeker dat hij echt super lief is, maar hij zal mij toch wel niet leuk vinden.

Het is al middag en ik zit nog steeds alleen maar een beetje voor me uit te staren. Laat ik Bbrave maar eens tweeten dat ik me ook heb opgegeven. Of beter nog ik stuur ze allemaal persoonlijk ook een tweet:
@IngeSmeets : @BbraveOfficial vet cool ik heb me ook opgegeven voor dat kamp. ik ben zoooo nerveus. Ik stress al de hele dag. hoe zit dat met jullie? x
@IngeSmeets: @SamuelYPL weten jullie al of je meemogen op die vakantie, ik heb me ook opgegeven, en hoop zo dat ik meemag. Liefs<3
@IngeSmeets: @KAJVANDERVOORT heeey, ik heb me ook opgegeven, jullie al nieuws? xx
@IngeSmeets: @Casszron ook zenuwen of je meemag of niet. Al een reactie gehad ofniet? xo
@IngeSmeets: @JWMUSICOFFICIAL joow indo :P haha sorry die moest ff. al een reacite gehad van gogo?
@IngeSmeets: @officialdioni al nieuws van gogo of jullie meemogen? x

Nog geen 2 minuten later heb ik al antwoord:
@BbraveOfficial: @IngeSmeets wat vet dat je je ook hebt opgegeven, we hopen ook dat jij meemag. zenuwen zijn hier ook aanwezig hoor haha. xxSam
@SamuelYPL: @IngeSmeets super, we hebben nog niks gehoord. worden helemaal gek hier. xx muchlove<3

en zo lief zijn alle andere ook, ik word helemaal blij vanbinnen dat ik gwn 2 tweets van sam heb en hij me ook nog volgt ook niet. deze dag kan niet meer beter.
Opeens heb ik een DM. van wie dat dan denk ik? Ik krijg nooit meer DM's,
als ik m open zie dat ie van Sam is. hij schrijft:

Heey Inge, ik hoop zo dat je meemag, lijkt me echt onwijs gezellig. Je bent vast een braviour aan je bio te zien. Laat je het weten als je meemag of niet? Liefs Sam(H)
Heey Samuel, wat lief, ik hoop ook dat ik meemag en jullie natuurlijk ook allemaal. ik ben best wel nerveus. Tuurlijk laat ik meteen weten of ik meemag. Doe jij dat ook? Kus Inge(H)
Je mag me wel Sam noemen hoor, vind ik leuker. ik laat het je meteen weten of ik meemag. spannend!! xx(K)

OMG dat was het beste mini DM gesprek ooit. mijn dag kan echt niet meer stuk!!
Ik ga me maar eens douchen.
Als ik onder de douche vandaan kom ga ik met mn kleine zusje spelen. ze is pas 3 jaar oud en een onwijze schat. altijd als ze naar me lacht word ik weer blij. zelfs op de dagen dat ik me helemaal niet blij wil voelen. We gaan naar de speeltuin waar ze wel 10x achter elkaar van de glijbaan wilt. dan komt ze op me schoot zitten en pakt mn telefoon uit mn vest. met een echt lieve kleuterstem zegt ze: toto maku.
dat betekent dus dat ze wilt dat ik een foto moet maken.
Ik druk op de camera en maak een lieve foto met mn zusje met de speeltuin op de achtergrond.
Ik plaats m op twitter:

@IngeSmeets: met mn lieve kleine zusje in de speeltuin. Ik hou van der(H)

Ik stop mn telefoon weer weg en zet haar op de schommel. ze begint helemaal te giechelen en is onwijs blij. Dan is het tijd om weer naar huis toe te gaan. ik pak haar handje vast en loop weer richting huis.

Eenmaal thuis aangekomen plof ik op de bank neer en pak mn telefoon. Huh ik heb een mention van Sam. Hij is wel echt aardig he.
@SamuelYPL: @IngeSmeets wat een lief zusje heb je!! ze lijkt op je! ook zo schattig(H) wanneer mag k der komen bewonderen? xx
@IngeSmeets; @SamuelYPL awh dankje!! je mag komen kijken als we allebei op vakantie mogen! ;)
@SamuelYPL: @IngeSmeets nou dan hoop ik dat we allebei mee mogen ^^ x
@IngeSmeets: @SamuelYPL jaa dat hoop ik ook xx

En dan gaat de telefoon....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen