Naam: Abigail Swan
Leeftijd:18
Uiterlijk: Ze heeft lang, donkerbruin tot zwart haar. Haar wimpers zijn lang die haar groene ogen mooi laten uitkomen. Ze is licht getint, rond de 1.70 en slank. Ze kleedt zich stoerder dan de andere meiden, en minder tuttiger. Ze doet wel aan make-up, maar ze draagt geen dikke lagen.
Karakter: Ze is redelijk pittig, alhoewel ze niet de bitch uithangt. Ze heeft een lieve kant, die ze bij haar vrienden laat zien. Ze heeft een hechte vriendengroep waar ze zichzelf echt kan zijn. Ze maakt snel nieuwe vrienden, maar laat ze niet snel in haar vaste vriendengroep komen. Je zou denken dat denken dat ze vreselijk verwend zou zijn, aangezien ze enorm rijk is maar dat is ze niet. Veel mensen kijken daarvan op.
Familie: Ze woont bij haar moeder (Mary), die een alleenstaande moeder is. Haar vader (David) is vermoord toen ze pas enkele jaren oud was, hij zat bij de politie en ze zaten achter een bende criminelen/moordenaars aan, uiteindelijk heeft hij een andere agent gered en is hijzelf overleden. Haar moeder heeft het daar moeilijk mee gehad. Uiteindelijk vond haar moeder een nieuwe man, haar nieuwe stiefvader. (Martin)
Vrienden:
Woonplaats: Verhuist in het begin van het verhaal met haar beste vriendin naar London.haar vriendengroep wonen in london, en Abi heeft altijd net buiten het randje van London gewoont, dus daarom verhuist ze o.a. ook.


Naam: Zayn Malik
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Met zijn donkere haar en redelijke lange, donkere wimpers ziet hij er goed uit. Hij is gespierd en kleedt zich stoer, oftewel een goede smaak.
Karakter: Hij staat over het algemeen bekend als een mysterieuze jongen. Hij is vrienden met 4 andere jongens, en daar gaat hij mee om. Er zijn geen meiden aanwezig in de vriendengroep, alhoewel de groep wel populair bekend staat.
Familie: Zijn moeder en vader wonen samen, redelijk ver van zayn zijn huis af. Verder heeft hij alleen contact met zijn oma, de kant van de familie van zijn vader wou niks met zijn moeder, hem en zijn zusje te maken hebben.
Woonplaats: Hij woont samen met de andere 4 jongens in een grote villa aangezien ze allemaal redelijk veel geld hebben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen