Foto bij 145

Wat vooraf ging:

Met iedere stap die ik met mijn blote voeten op de koude stenen zet gaat er een rilling door mijn lijf. Als ik beneden ben aangekomen ga ik naar buiten naar het zwembad, ik ben de enige die nu hier is. Ik vind het niet raar, iedereen slaapt. Ik ga aan de rand van het zwembad zitten en laat mijn voeten langzaam in het water zakken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • barbara

    O xD dat is voor mij ook altijd iets gewoons

    zo ben ik met me voet deze zomer in een luik in de boot gevallen (moest wat uit het luik pakken) normaal zou dat niet erg zijn maar ik viel juist op een veer die van de motor was en het was nogal diep gebeurde op de 2e dag van me vakantie heb het moeten laten hechten en antibiotica in moeten nemen. En dan te bedenken dat wij altijd wandelingen in onze vakantie van rond de 10 kilometer maken. En natuurlijk alle dorpjes en steden verkenen die we aandoen. Alles dus nu op een in verbandzittende voet xD.

    En gisteren ook val zoals gewoonlijk weer eens van de trap heb ik een gekneusde hand (dus niet me vingers of pols nee de muis van me hand xD

    Maar dat terzijde ga please snel VERDER met deze super story!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen