Hoofdstuk 1.
Langzaam opende ik mijn ogen.
Een groenige waas hing om mij heen…
Stil keek ik in het rond. Ik zag iets wazigs. Ik had nog geen idee waar ik was en ik wist ook niet in hoe groot gevaar ik was.
Iets stak in mijn arm. Mijn ogen draaiden naar m’n arm.
Ik zat vastgebonden… en zat onder de sneeën. Ik wou huilen en krijsen, maar er kwam niks uit mij. Wanhopig keek ik in het rond. Tot dat mijn blik viel op een paar mannen. Toen pas zag ik het goed.
Mijn vader stond erbij! Oh ik had hem zo gemist! Hij kon me misschien bevrijden! ,,PAP!’’ Riep ik dol blij. Alle mannen draaiden zich om. Ik bleef er een aankijken. Hij liep op mij af en keek me aan. ,,Oh, pap, Ik ben zo blij! Je gaat me reden he? Dan neem je mij mee in jou armen en gaan we verder leven, lang en gelukkig! Samen met mama.’’ Vol vertrouwen glimlachte ik naar de man. ,, Ik? Je vader? HAHAHAHA! IK BEN JE VADER NIET VUILE BITCH!’’ Lachte hij vol uit.
PATS! Vol op mijn gezicht. Bloed drupte uit m’n mond. Me ogen prikten en me keel voelde alsof het werd dichtgeknepen. ‘’Maar pap… ik ben het.’’ Zei ik halfhuilend. ‘’FLIKKER OP!’’ Schreeuwde de man. Hij trapte tegen me ribbenkast. En trok aan m’n blonde lange haar, dat vol zat met bloed. ‘’…’’ Ik kon niks meer uitbrengen. Hoe kon me vader nou zo over me praten?! En hoe konden die mannen zo over me lachen. Hoe.. konden… ze…. HOE KONDEN ZE! Tranen stroomden over mijn gezicht. ,,RAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!’’ Ik krijste voluit. De man zijn ogen werden groot en hij liep langzaam achteruit. ,,It’s time!’’ hoorden ik de andere mannen zeggen. Mijn ogen werden groot en rood. Mijn haren kleurden naar zwart. Ik werd bleek. Mijn mond scheurden open, enge tanden en mijn tong zo lang als die van een hagedis en zo gemeen als die van een slang. Alle mannen deden maskers op. Sommige lachte duivels. ,,RAAAAAAAAAAAAAAAH!’’ krijste ik nog een x. Bloed en vuur spuwden uit mijn mond. De man, waarvan ik dacht dat het mijn vader was… Rende naar een grote deur. Maar ik pakte m met mijn slangen tong. Mijn stem zei toen stilletjes: ,, Now It’s time for you to die!’’…

Einde van hoofdstuk 1.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen