Foto bij Water 006 ;

Dioni Jurado, zaterdag 21.24 uur

Waarom moesten Sam en Kaj nou perse op vakantie ruziemaken over een meisje? Ja oké, ze was een mooi meisje maar kom op er zijn meer vissen in de zee als je het mij vraagt hoor.
Kaj was boos geworden en weggelopen, niemand wist waar hij heen was. Hij was nu ongeveer al een half uur weg, en nog steeds hadden we niks van hem gehoord. Totdat de deur van ons huisje open ging. Kaj kwam binnen gelopen en liet zich op de bank vallen. ‘Gast,’ Jai begon gelijk het gesprek, ‘waar was jij in een keer heen?’ Hij keek Jai aan en glimlachte even, ‘ow, ik moest er even tussen uit.’ Zijn glimlach herkende ik, het was geen gewone hij was bij een meisje geweest. ‘Was het Olivia?’ Iedereen keek me aan toen ik dat zei, ik haalde mijn schouders op. Ik zag Kaj even naar Sam kijken en toen naar mij, dat was al genoeg iedereen snapte het meteen. ‘Sam,’ ow nee, Cassius ging het moeilijk maken nu, ‘wat vind jij daar van?’ Ik gaf hem een por in zijn zij. Sam stond boos op en liep richting Kaj, dit ging fout. Sam haalde uit met zijn hand en even later kwam die tegen de wang van Kaj aan. Shit, ik moest iets doen als iedereen alleen maar staat te kijken. ‘Jongens, doe nou niet!’ Ik probeerde de volgende uithaal van Sam te stoppen en kreeg zelf een klap in mijn gezicht van hem. ‘Hou je er buiten Jurado!’ Cassius en Jai probeerde Sam en Kaj nu ook tegen te houden. Cassius en Jai hadden Sam al vast. Kaj probeerde uit te halen naar Sam maar ik greep net optijd zijn armen. ‘Kunnen jullie even normaal doen, we hebben vakantie laat dit.’
We probeerde ze allebei te kalmeren wat na een tijdje eindelijk lukte. ‘Kunnen jullie nu erover op houden alsjeblieft.’ Ze knikte allebei en mompelde iets wat leek op een ja. ‘Kom, ga slapen het is al best laat nu.’ Het leek me niet zo’n goed plan om Sam en Kaj op dezelfde kamer te laten slapen. We hadden drie kamers in het huisje, ik ging op de kamer bij Sam slapen en Jai besloot in de kamer van Kaj te slapen, Cassius sliep alleen.
Toen we eenmaal op de kamer lagen wendde ik me tot Sam, ‘waarom doen jullie twee hier zo moeilijk over?’ Sam draaide zich om naar me en keek me aan, ‘ik vind haar leuk, echt leuk leuk. Snappie?’ Ik knikte en ging op mijn rug op bed liggen. Morgen zal ik wel eens in m’n eentje bij Olivia langs gaan, ik kon het niet uitstaan als die twee elke dag ruzie zouden hebben om haar.

Dioni Jurado, zondag 08.54 uur

Ik was al vroeg wakker, ik kon niet meer in slaap komen. Terwijl ik me omdraaide hoorde ik Sam nog snurken, goed hij was dus nog in slaap. Zou Olivia al wakker zijn? Nu kon ik nog wegsluipen zonder dat iemand het wist, ik moest nu naar haar toe. Ik wilde net de deur van de kleerkast opendoen toen ik me herinnerde dat deze kast ongelooflijk veel kraakt, ik kon Sam niet wakker laten worden nu. Dus ik besloot om alleen in mijn lange zwembroek naar Olivia’s huisje te gaan.
Toen ik eenmaal de deur uit was zonder iemand wakker te laten worden ging ik richting Olivia. Zo ver lagen die huisjes niet van elkaar af dus ik was er in minder dan twee minuten. Ik kon niet hard op de deur gaan bonzen anders maakte ik Max en Sofia misschien wakker. Ik keek even of de voordeur open was, maar niet dus. Toen bedacht ik me dat dit precies hetzelfde huisje is als die van ons, dus ik ging langs de achterkant. Aan de achterkant van het huisje was een doorzichtbare deur. Ik probeerde hem open te maken en tot mijn verbazing lukte het ook nog. Langzaam liep ik de kamer van Olivia binnen en zag haar daar liggen slapen op haar bed. Voorzichtig probeerde ik op haar bed te klimmen aan de kant waar haar gezicht naartoe lag. ‘Olivia.’ Fluisterde ik in haar oor. ‘Olivia.’ Ze werd niet wakker. Met mijn hand wreef ik zacht over haar wang om haar zo wakker te maken. Niks werkte, zo zij sliep vast zeg. Ik liep richting de keuken en deed de kleine koelkast open, ik zag een flesje water staan en pakte die. Langzaam liep ik terug naar de kamer van Olivia, deed het flesje open en goot wat water over haar hoofd. Nog steeds niks, zou ze dood zijn? Ik kon niks anders doen dan de hele inhoud van het flesje over haar heen te gooien. Ze schrok en wilde gaan gillen, snel zette ik mijn hand voor haar mond. ‘Stil, ik ben het maar.’ Ze zuchtte diep en trok mijn hand bij haar mond weg. ‘Dioni,’ ze klonk geïrriteerd, ‘wat doe jij nou hier? Het is nog hartstikke vroeg, en waarom heb je geen shirt aan?’ Ik ging naast haar liggen op het tweepersoonsbed, ‘ik moet nodig met je praten.’
Nadat ik het hele verhaal had verteld tussen Sam en Kaj, en waarom ik geen shirt aan had sprong ze op uit het bed. ‘Vechten?’ Er klonk verbazing in haar stem, ‘om mij? Sam en Kaj?’ Ik knikte, ‘ze hebben mij ook geraakt toen ik ze tegen probeerde te houden.’ Nog steeds keek ze verbaasd en drukte op het knopje om het grootte licht aan te zetten. Ze keek naar mijn wang waar Sam geslagen had en er kwam een klein gilletje uit haar mond. ‘Dioni,’ zei ze terwijl ze nog steeds naar mijn wang keek, ‘je bloed.’ Ik drukte mijn hand even tegen mijn wang en haalde hem toen eraf, mijn had zat onder het bloed. Olivia rende ergens naartoe, ik weet niet waar, en kwam één minuut later terug met een doekje. Ze drukte het tegen mijn wang aan, het voelde koud aan. ‘Wil je wat te drinken?’ Ik knikte en ze liep weer een andere kamer binnen.
Even zat ik te wachten totdat de deur waar ik toe straks nog langs binnen kwam open schoof. Ik zag Kaj binnen komen lopen en schrok me kapot toen ik zijn gezicht zag. Het was helemaal blauw met een paar plaatsen waar bloed zat. Hij zag me nu ook zitten, op het bed van Olivia en keek me boos aan. ‘Jij ook al!’ Hij zei het zo hard dat ik het vermoedde had dat heel het resort wakker was geworden. ‘Het is niet wat het lijkt Kaj.’ ‘Eerst Sam, nu jij, straks Jai en Cassius ook nog.’ ‘Ik vind haar echt niet leuk, geloof me.’ Hij kwam dichterbij en greep me bij mijn schouders. ‘Dat mag ik hopen.’ Hij haalde uit met zijn vuist en net voordat hij me wilde gaan raken kwam Olivia binnen. ‘Kaj,’ geschokt liet ze het water vallen, ‘wat doe je?’


Oh my gosh, groot stukje :o
Of het werd een heel klein stukje of een heel groot stukje, dus ik dacht waarom geen groot stukje : )
Tell me what you think : )
lovee yaa

Reageer (3)

  • Neverlandx

    Snel verder, spannend ! x

    1 decennium geleden
  • Lunalovesx

    Aah ze moeten niet vechten!!!!!!!! snel verder!

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    verder! super spannend! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen