Foto bij Chapter Twenty Seven

Okee anne lief dat je dit maakte voor mij maar k pas m wel ff aaan. X Noa
Anders is ie zo koooorrrtttt haha!


IK GA NAAR VMBO-TL!!!! WHOOPPP!

Harry Styles.

Als ik thuis ben,voel ik me de gelukkigste jongen op deze wereld. Ik laat me op mijn bed vallen en laat,alle beelden van vanmiddag weer boven komen. Damn wat is ze mooi! En ik ben er trots op dat ze mijn vriendin is. Hmmm ik haal beneden even wat cola. Als ik beneden ben zie ik Liam naar binnen lopen met een chaggerijnig gezicht.'Wat is er met hem?'Vraag ik Niall en Zayn maar ze halen hun schouders op. Ik besluit maar met hem te gaan praten.'Liam wat is er! Doe die deur open!!!'Roep ik terwijl ik tegen zijn slaapkamer deur bobs met mijn vuist. De deur gaat open en ik loop naar binnen. Achter me sluit ik de deur.
'Vertel me wat er is nu.'Dwing ik Liam.'Het is uit met Daniëlle. We hadden ruzie,en nu is het uot.'Zucht hij.'Dat is kut! Maar dan weet ik wel een lied voor vanavond?'Zeg ik voorzichtig.'Welke dan?'Vraagt hij.'Change your mind.'Antwoord ik. Zouden er trouwens foto's zijn genomen van mij en Mor? Laat ik maar eens kijken zo.'Trouwens,waar is Lou?'Hoor ik Liam weer.'Met zijn geliefde Brooklynn,in het park.'Grinnik ik kort.'Li je komt wel over haar heen. Oke?'Zeg ik en daarna laat ik hem alleen. Eenmaal beneden op de bank pak ik mijn mobiel en start twitter.@LarryShipper: @Harry_Styles do you got a new gf?
En er staat een foto bij van mij en Morgan. Dat wordt dus even een tweet plaatsen. @Harry_Styles: Hey everyone! It's true! I got a new girl. And don't hate her please. X
Als ik de tweet heb geplaats heb ik na vijf minuten al 552 retweets en 173 favorieten. Ook veel fans reageren,dat ze blij zijn. Wij hebben echt de beste fans ooit!


Hoi lieve lezers! Vinden dit verhaal nog wel leuk?
Hopelijk wel. X Noa

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen