Foto bij OO3

Kevin en Myrthe's eerst zoen. Hun relatie was geweldig tot dat Kevin ging roken en drinken. Hij werd de baas van haar. Myrthe was bang, bang voor Kevin, bang dat hij haar wat aan zou doen, bang om het tegen iemand te zeggen, bang dat ze hem kwijt zou raken. Maar op een me geven moment was ze er zat van. Ze had het uitgemaakt, maar toen werd alles erger en erger, Kevin bedreigde haar en deed haar pijn. Het was een nachtmerrie waar ze nooit uit zou komen...

Vanuit Myrthe:

"He, wat is er Myrthe?" vraagt Kaj plots. "Ik... Jij... Kevin..." zeg ik en barst in tranen uit. "Rustig maar" zeg Kaj en neemt me in een knuffel. "Adem 5 seconden in, wacht 2 seconden en adem langzaam weer uit." Ik doe wat Kaj zegt en het helpt. "Vertel nu maar rustig wat er is." "Ik... Jij... Je lijkt zoveel op Kevin..." zeg ik en haal mijn haar voor mijn keel vandaan. "Wat is dit?! Heb je dit zelf gedaan?!" schreeuw hij en kijkt me boos aan. "Nee... Kevin... Hij behandelde me als een hondje, ik heb het uit gemaakt en toen bedreigde hij me..." zeg ik en begin weer te huilen, maar nu harder. "Wat?!" vraagt Kaj. "Hij behandelde me als een hon.." "IK HOORDE JE WEL!!" schreeuw Kaj, maar nu staat hij er bij op waar door de stoel naar achteren valt. "Sorry" zeg ik en ren naar boven. "Myrthe, wacht nou even, KOM TERUG OF IK KOM JE HALEN!" schreeuwt hij me achterna. Hij bekijkt het maar, als hij nog met me wil praten komt hij me maar halen. "FLIKKER OP EN KOM NOOIT MEER TERUG!" zou ik willen roepen maar ik bedenk me. Ik ga in het raam van mijn kamer zitten en ik zie dat James, papa en Appie in de bijtuin zitten, op het bankje dat ik en James voor Papa hadden gekocht met zijn verjaardag. "Wauw! Dit had echt niet gehoeven! Wat prachtig!" had hij gezegd en het aandachtig bekeken. Opeens kijkt James naar boven. Ik schrik en van daar door van het raam op mijn bed. Dan gaat de deur open. "Myrthe" zegt die gene. "Auw" zeg ik en ga tegen de muur aan zitten. "Wat deed jij in het raam?" vraagt die gene verbaast. Ik zie wazig, maar als ik goed kijk zie ik dat het Kaj is. "Ohw, gewoon, doe ik vaker als ik bij papa ben. Mag ik?" zeg ik en loop langs hem naar beneden. Ik doe de voordeur open en loop naar buiten. Ik loop naar de zijkant van het huis, en ga naar het plekje waar ik en Kevin voor het eerst gezoend hebben.

23 December 2010

Ik en Kevin zaten op een kleedje in de tuin.
Hij had net bekent gemaakt dat hij al zeker een half jaar verliefd op me is.
"Kevin, ik moet je ook wat bekennen..." zeg ik voorzichtig.
Ik haal steeds grassprietjes uit de grond,
steeds meer, tot er een kale plek zit.
"Wattan?" vroeg hij.
"Toen ik je voor het eerst sprak,
vond ik ja al leuk..." zeg ik en bloos.
Ik keek hem aan, precies in zijn ogen.
Zijn gezicht komt zichter bij de mijne,
we zoenen.
"Allerliefste Myrthe, wil je mijn meisje zijn? Mijn prinsesje?" vraagt hij.
"Ja! Tuurlijk!" zeg ik en omhels hem.


Vanuit Kaj:

Ik loop de tuin in, waar ik haar huilend op het gras aantref. "He, wat is er nou?" Mijn stem klinkt bezorgt. Ze kijkt op en begint dan nog harder te huilen. Ik ga naast haar zitten en geef haar een knuffel. Ze verstopt haar hoofd in mijn trui en knuffelt me. Het voelt fijn, ook al ken ik haar nog maar net. "Kevin heeft het gedaan..." zegt ze en begint weer te huilen. "Waarom?!" vraag ik. iets te hard, denk ik. "Sorry, dat ik net zo deed, ik schrok gewoon een beetje." zeg ik. "Beetje heel erg." "Het geeft niet." zegt ze. Ze kijkt op. Ik kijk haar recht in haar ogen aan. Wauw, dit zijn de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. "Wauw, Green Eyes." fluister ik. "Dankjewel" zegt ze en bloost. Ze kijkt snel naar beneden. "He, kijk me is aan, Green Eyes." zeg ik en ze kijkt me aan. Ik zoen haar. Ik weet niet waarom. "Myrthe, wat ben jij aan het doen?!" hoor ik dan iemand zeggen. Als ik opkijk zie ik dat het James is, de boze James. "Yrthe! Yrthe! Azzie naar Yrthe!" roept Appie. "Uhg." zeg ik en sta op. "Sorry, foutje." James komt op me af lopen, en stopt precies voor me. "En wat dacht jij te gaan doen?!" zegt hij en kijkt me kwaadaardig aan. "Nou, eigenlijk was ik van plan om na.." "Niks daar van!" roept hij. "Wat deed jij met mijn zusje?!" "James, rustig..." zegt Myrthe en komt ook aanlopen. Ze pakt hem bij de arm en probeert hem mee te trekken. "Wat deed je met mijn zusje?!" vraagt hij me nog een keer, maar nu nog wat harder. "Kan ik er wat aan doen dat ze zo geweldig is!" schreeuw ik met tranen in de ogen. "Die singel gaat dus niet door ehh!" zegt hij. "WHAT?!" schreeuw ik nu echt kwaad. Nou eigenlijk ook wel een beetje verbaast maar toch wel meer boos. "WHAT GAAT NIET DOOR?! ALLES IS AL BETAALT, ALLES IS AL GEREGELD, EN DAN BESLIS JIJ NU DAT HET NIET DOOR GAAT?!" schreeuw ik en loop nog verder op hem af. Hij loopt achteruit maar ik loop met hem mee. "ALS HET NIET DOORGAAT ZORG JIJ MAAR DAT WIJ DIE 5 MILJOEN TERUG KRIJGEN!" schreeuw ik en wil hem een klap geven maar dan schreeuwt er iemand doorheen. "EN NOU IS HET GODVERDOMME GENOEG!!! MAG IK JOU NIKS KIEZEN?! DIE SINGEL MOET 'IK' TOCH OPNEMEN, NIET JIJ, JAMES BANGRA LEROY! EN OOK AL GAAT HET NIET DOOR, MENEER VAN DER VOORT, ZORG JE ZELF MAAR DAT JE HET GELD TERUG KRIJGT EN TROFFEL JE DAT NIET BIJ JAMES AF!!!" zegt ze en rent weg.

Reageer (2)

  • ziaIl

    Hahaha
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    verder! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen