The meting

Jasper pov.

Ik was dolblij! Arya wilde met mij op date! Alleen die hond was op haar ingeprent. maar voorlopig had ik nog niets te vrezen. Ze vond haar inprent eng. Ik kan haar wel begrijpen. Eerst negeren ze je, en het volgend moment doen ze vriendelijk. Je zou er iets achter zoeken.
'Je weet toch dat je haar ooit zal kwijtraken? We kunnen hier nog maar drie jaar blijven en dan moeten we verhuizen.' Edward had spijt toen hij dat zei. Ik wist dat wel maar ik wilde er nog niet over denken. Dat ik haar nooit meer zou zien. Nooit meer die prachtige zwarte haren zien, nooit meer haar ogen zien... Haar ogen!
'Carlisle, kan het dat iemand smaragd kleurige ogen heeft?'
'In theorie kan dat niet. Ik had nog nooit zo iets meegemaakt.'
Ik zuchtte zachtjes. Ik zou er nooit achter komen waarom haar ogen zo waren.
Ze waren zo speciaal, ze waren denk ik zuiver smaragd.
'Misschien is ze geen 100% mens?' Zei Rosalie toen ze binnen kwam.
'Hoe bedoel je?' Vroeg Carlisle.
'Er bestaan toch ook al vampieren, gedaanteverwisselaars, kinderen van de maan, en halfbloeden? Wie zegt dat ze geen gedaanteverwisselaar is? Het zou haar ogen kunnen verklaren.' Zei ze. Zo had ik het nog niet bekeken. Het zou kunnen... 'Misschien is ze gewoon mens.'
'Een mens kan niet zo snel lopen als haar. Een mens zou voor haar inprent vallen Jasper!' Zei Rosalie.
'Wie is op haar ingeprent?' Vroeg Carlisle.
Ik gromde. Moesten ze dat nu al weten!
'Ik hoorde haar gedachten toen ze naar huis reed.' Verklaarde Edward. 'Seth is op haar ingeprent.'
'Maar zij voelt niets voor hem.' Vulde ik aan.
'Dat is nog nooit voorgekomen.' Ze Jacob stil. We keken hem raar aan. 'Normaal vallen de inprents altijd op elkaar. Het is onmogelijk om niets te voelen.' Ging hij verder.
'Ze heeft niets gevoeld van haar inprenting?' Vroeg Carlisle verbaasd.
'Ze vind Seth eng. Eerst keek hij niet naar haar en nu kijkt hij met een liefdevolle blik naar haar.' Plots verstijfde hij. 'Haar ogen...' Fluisterde Edward.
'Wat is er met haar ogen?' Ik werd niet goed van al dat geheimzinnigheid ! Wat is er met haar ogen aan de hand?
'Ze worden soms iets lichter en soms iets donkerder.' Zei Edward. 'Niet veel. Je moet er heel erg op letten.'
'Wat bedoel je nu Edward?' Ik werd hier erg zenuwachtig van.
'Op het moment dat Seth op haar inprentte, werden haar ogen donkerder. Als ze Jasper aankijkt worden haar ogen iets lichter.' Antwoordde hij op mijn gedachten.
'Ze genas ook snel op haar verwondingen. Haar ribben waren zwaar gekneusd en nog geen dag later waren ze bijna al weer genezen.' Zei Carlisle. Ik keek hem ongelovig aan. 'Foto's Liegen niet Jasper.'
'Wat bedoelen jullie nu? Dat ze een gedaanteverwisselaar is? Ze stinkt niet naar hond!' Zei ik boos.
'Je hebt totaal geen moeite met haar bloed, Jasper.' Zei Emmett. Dat was waar. Haar bloed had iets , ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar haar bloed trok me niet aan. Plots verscheen er een herinnering voor mijn ogen.

Het was gym. Ik had gewoon wat last van al het bloed. Toen de deur open ging stond ze daar. Haar zwarte haren waren nog een beetje nat. De wind blies haar haren naar achter waardoor ik haar hals slagader kon zien kloppen. Ik zag hoe haar hard bloed naar haar hele lichaam pompte. Toen haar geur mij bereikte was mijn dorst verdwenen als sneeuw voor de zon.

'Dat is raar.' Zei Edward in het heden. Ik keek hem aan. Ik knikte.' Ik heb het nooit zo bekeken.'
'Wat?' Vroeg Emmett geërgerd.
'Arya's bloed in combinatie met haar geur zorgt er voor dat zelfs de meest hongerige vampier haar nog niet zal bijten.'.zei Edward
'Hoe bedoel je Edward?' Vroeg Carlisle.
'Haar geur alleen zorgt er al voor dat je dorst als sneeuw voor de zon verdwijnt.' Zei Edward
Iedereen zweeg. Ik probeerde me de geur van Arya te verklaren. Plots ging er een lampje branden. 'Ze ruikt naar het bos. Als de eerste zonnestralen het bos verwarmen, zo ruikt ze.' Zei ik.
'Een hele speciale geur.' Zei Carlisle.
'Wanneer is haar geur het sterkst?' Vroeg Rosalie.
'Als ze aan het lopen is, nee , als ze sport ruikt ze het sterkst.'
'Ze ruikt niet naar zweet dan. Ik heb haar nog nooit zien zweten.' Zei Emmett. 'Weten jullie wat ze is?' Vroeg ik Jacob. Maar voor hij daar op kon antwoorden ging de deur open. We keken allemaal om en keken recht in het gezicht van ....

Sam. Hij keek nors. 'We weten zelf niet waarom .' Zei Edward vast als antwoord op Sam zijn gedachten. 'De wolven willen een gesprek met ons allemaal.' 'Waarom?' Klonk het tegelijk.
'Ze willen bespreken wat er nu gaat gebeuren met Arya.' Zei Edward.
Mijn wenkbrauwen ontmoeten elkaar, ik fronste.
'Nu Seth op haar is ingeprent en ze daar niets van voelde weten wij niet wat we moeten doen. Zo iets is nog nooit voorgekomen. ' verklaarde Sam.
'Wij zijn er achter gekomen dat haar bloed ons niet aantrekt. Haar geur heeft iets speciaal. Het zorgt er voor dat je dorst verdwijnt. Zelfs de nieuwe vampiers zullen haar niet bijten. Haar ogen veranderen van kleur ook. Soms zijn ze donkerder en soms zijn ze lichter.' Zei Carlisle.
'Volgens mij is ze geen 100% mens.' Zei Rosalie.
'Ze ruikt zoals het bos ruikt als de eerste zonnestralen de bladeren raakt.' Vulde Emmett aan.
Sam zuchtte.
'Wat zou ze kunnen zijn? Ze is geen kind van de maan, we hebben haar al een paar keer gezien in het bos tijdens volle maan. Ze loopt wel veel. Op een snel tempo. Ze houdt dat moordend tempo heel lang vol.' Zei Sam.
'Ze is geen vampier, ze loopt in de zon en dan schitterd ze niet.' Zei Esmee.
'Een halfje is ze niet.' Zei Alice.
'Weet je dat zeker?' Vroeg ik. 'Zie je haar toekomst?'
Alice keek in de toekomst. Er verscheen een frons op haar gezicht.
'Dat ik dat nooit eerder heb gedaan!' Riep ze gefrustreerd uit. 'Ik kan haar toekomst niet zien! Ze is geen mens of vampier.' Zei ze. Het was muisstil in de kamer.
'Wat is ze dan?' Vroeg ik.
'Een gedaanteverwisselaar, lijkt me. Ze geneest nu al snel. Maar ze is geen van jullie, wij zouden anders stinken voor haar.' Zei Carlisle.

Reageer (4)

  • Snowfallx

    ik wil ook smaragd ogen (huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden
  • martje96

    snel snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Opia

    Ik ben benieuwd wat ze is! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen