Slenterend loop ik de school binnen. ooh maandag mijn favoriete dag. Ik loop door naar de aula en plof neer aan een tafel. Zo Yara is weer helemaal wakker hoor zegt Dominique vol sarcasme. Dominique is mijn beste vriend. Best grappig mijn 2 beste vrienden heten dominique daarom hebben we besloten de jongen dominique te noemen en het meisje Do. Ik zucht en sla mijn armen over elkaar en laat mijn hoofd erop zakken.

Heeii Yaar... Ik kijk geïrriteerd op naar Do die ergens naar wijst. ik volg haar vinger en zie mijn zusje Kim uit het kantoor van de rector lopen. Wat heeft ze nou weer gedaan vraagt Do. Ik heb geen idee zucht ik en sta al op om er heen te lopen. Ik ga mee zegt Dominique ze is tenslotte het vriendinnetje van mijn broertje. Ik glimlach bedankend naar hem. Samen lopen we naar Kim toe die hefig staat te zoenen met Joris. joris is Dominique,s kleine broertje. ik hoest om de aandacht van de 2 te krijgen. Kim kijkt verstoord op. Wat deed je bij de rector? ooh gewoon een waarschuwing. waarvoor vraag ik verbaasd.
Kim kijkt lachend naar Joris en ze lopen daarna proestend weg. Oke daar komen we niet ver mee. De bel gaat en ik loop al naar Do toe om naar wiskunde te gaan. ooh geweldig denk ik vol sarcasme

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen