Foto bij Water 004 ;

3 abo's en 5 kudo's yeaaaah thankss xx loveyaa

Samuel Leijten zaterdag 17.53 uur

De jongens en ik waren ons aan het omkleden voor onze date. Nou ja, date dat was het niet echt. We hadden besloten om de 2 meiden van het strand te vragen om samen iets te gaan eten bij het resort. Ik zag wel aan Kaj dat hij die Olivia wel leuk vond, en zelf vond ik het ook geen lelijk meisje dus ja, waarom niet? Dat zal nog een brother fight tussen mij en Kaj worden als we haar allebei leuk vinden. Die Max was opzich ook wel aardig, we dachten eerst dat hij de vriend van Olivia was maar dat was niet. Ik zag aan Kaj dat hij opgelucht was, dat was ik zelf eigenlijk ook wel.
Toen we allemaal klaar waren gingen we naar de afgesproken plek, dat was bij het zwembad. Olivia, Sofia en Max stonden ons al op te wachten. ‘Hé dames,’ ik zag Max hem beledigend aankijken, ‘en heer.’ Het bleek dat hij beledigd was toen Jai alleen maar dames zei, gelukkig kon iedereen er nog een beetje om lachen. Wauw, wat had Olivia een mooie lach zeg, en blijkbaar dacht Kaj hetzelfde want die ging er al op af. Ik zag ze wat met elkaar praten en lachen, om eerlijk te zijn was ik best jaloers ja. Iedereen was zo’n beetje met iemand aan het praten, Jai en Cassius met Sofia, Dioni met Max, Kaj met Olivia en ik stond hier alleen maar jaloers te zijn over Kaj en Olivia. ‘Jongens,’ het leek wel alsof iedereen schrok toen ik begon te praten, ‘we moeten echt gaan denk ik.’ Iedereen stemde in en we liepen richting het resort restaurant. Het was te lekker weer om binnen te zitten dus we gingen met z’n alle buiten een plekje zoeken.
Nadat we klaar waren met eten liepen we richting het strand. Vandaag was de dag dat je wensballonen in de lucht kon laten gaan, we besloten om dat met z'n alle te gaan doen. Ik pakte zo'n ballon en deed er het lichtje in dat erbij hoorde. In mezelf deed ik een wens, ''ik hoop dat dit een onvergetelijke vakantie word'' ik liet de ballon los en het zweefde de luch in. Het zag er echt heel erg mooi uit bij elkaar. Met z’n alle gingen we bij elkaar staan en keken we de wensballonen na. ‘Het is echt mooi om te zien.’ Ik had niet door dat Olivia naast me stond. ‘Ja,’ ik ging wat dichter bij haar staan en zag dat ze wat rood werd, ‘het ziet er echt schitterend uit.’ Zou ze me misschien toch leuk vinden omdat ze geen stap terug deed? 'Je ziet er leuk uit vanavond.' Dit was ook voor mij de eerste keer dat ik zo stil was bij een meisje. Normaal was ik een beetje de stoerdere van de groep als het om meisjes ging alleen nu, er was iets met haar waardoor ik niet uit mijn woorden kon komen. Ze keek me aan, ze had echt hele mooie blauwe ogen. ‘Dankje,’ je zag een sprankeling in haar ogen verschijnen, ‘jij ziet er ook niet slecht uit.’ We lachte wat naar elkaar totdat Cassius ertussen kwam. ‘Gaan jullie mee? We gaan nog even naar ons huisje met z’n alle.’ We knikte allebei en liepen Cassius en de rest achterna. Nu liep ik naast Olivia en Kaj liep voor ons, ik zag hem regelmatig omkijken in onze richting.
In ons huisje hadden we nog wat gepraat, elkaar beter leren kennen en nog wat gedronken. Het was gezellig met de meiden en Max erbij. Het was wel een aardige jongen en we konden wel opschieten samen. Om 20.45 uur besloten Olivia, Sofia en Max terug te gaan naar hun eigen huisje. Ik liep nog een stukje met ze mee naar de deur totdat Olivia plotseling bleef staan. ‘Ik vond het echt gezellig vanavond,’ ik kreeg een glimlach op mijn gezicht, ‘met jou.’ Zei ze er nog snel achterna. Blijkbaar vond ze me toch wel leuk denk ik. ‘Ik vond het ook leuk,’ ik zag ook een glimlach op haar gezicht verschijnen, ‘met jou.’ We moesten allebei lachen. ‘Ik moet nu echt gaan, ze wachten op me.’ Ik knikte en kwam wat dichterbij om haar een zachte kus op haar wang te geven. Ze giechelde wat en liep toen Sofia en Max achterna terwijl ik terug naar binnen liep. ‘Bro,’ Jai kwam naar me toe gelopen en gaf me een mannenknuffel, ‘goed gedaan met die Olivia zeg. Ze ziet je zitten.’ Ik moest lachen, volgens mij zag ze me wel zitten ja. Iedereen lachte mee, behalve Kaj die ik emotieloos op de bank zat zitten. ‘Wat is er gast,’ Dioni ging naast Kaj zitten, ‘jaloers omdat Sam het mooie meisje krijgt.’ Ik zag het gezicht van Kaj vertrekken, hij stond op en liep het huisje uit. Wie weet waar hij heen ging. Ik voelde me best wel schuldig, ik wist dat hij Olivia ook leuk vond.


Hiii beauty's ^^
Sorry dat het zo lang duurde, ik had het gisteren al een stukje geschreven alleen ik had vandaag echt een kut dag.
Lang, sad story ^^ :'(
Ik maak een nieuwe story vandaag over Mainstreet, dus als je een Mainiac bent kun je het lezen (ook als je geen mainiac bent kun je het lezen, heel graag zelfs :))
Het Mainstreet verhaal gaat een beetje over waarom ik vandaag sad en depressief ben, maarjaa......
Mag ik een reactie of kudo :) Love yaaa

Reageer (4)

  • pentha

    ik dacht opeens he dat met de wensballon komt ook uit The Impossible !!! ik hou echt van die film Super leuk bedacht om er een andere draai aan te geven!!! Mijn complimenten

    1 decennium geleden
  • Neverlandx

    Aawhh Kaj !! :(

    snel verder !

    1 decennium geleden
  • Braviour

    Dioni !


    Snel veder x new abo

    1 decennium geleden
  • Lunalovesx

    AHWW Zielige Kajj ;((
    snel verdeerr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen