Foto bij OO2

Dit is James, hij is de echte broer van Myrthe, ze doen alles samen, zorgen veel voor Appie en worden vaak als stelletje aan gezien. Wat ze dan zeggen? "Yup, dat zijn we, en dit is onze kleine!" James zit in de 3e klas en doet TL. Zijn vader heeft een eigen studio en heeft samen gewerkt met, Mainstreet, One Direction, Rihanna, Femke Meines, en nu dus met BBrave.

Vanuit James:

Myrthe is echt helemaal overstuur en ik bel papa op om te vragen of we met Appie langs mogen komen.

Ik: "He paps! We hebben goed maar slecht nieuws, mogen ik, Myrthe en Appie even langs komen? Thomas gaat naar vrienden"
Papa: "He James! Ja tuurlijk mag dat! Maar ik zit hier met Kaj van BBrave aan de tafel. Hij belt nu Myrthe op. Ik zal wel zeggen dat jullie eraan komen"
Ik: "Eh, wacht, Kaj, van BBrave?"
Papa: "Ja, maar ik moet hangen, de bel gaat. Tot zo, en doe Thomas de groeten!
Ik: "Doei pap! Tot zo!"


Ik hang op en kijkt Myrthe aan. "Iemand belde me net, hij zei alleen "He, gefeliciteerd!" en hing op" zegt ze tegen Thomas. "Myrthe, dat was Kaj, hij zit bij papa thuis. We kunnen naar papa toe, Appie mag mee!" zeg ik. "Nou, ik ga maar is naar de skatebaan toe, anders gaan mijn vrienden straks weer zeuren enzo. Doei! En vele plezier eh!" zegt hij en geeft mij een knuffel, James een boks en Appie een kusje. "Nou, doei dan maar eh!" zegt hij en skate het pad af, het park door naar de skatebaan. "Kom!" roep ik. "Ja, ik kom, maar ik moet even mijn cap pakken en onze skateborden, hebben we die 2 oude nog?" vraagt ze. "Ja, maar wat wil je daar mee dan?" vraag ik. Wat moet ze in godsnaam met onze 2 oude skateborden die we met graffiti hadden bespoten? "Nou, dan kunnen we Appie's kinderwagen daar op zetten, gaat een stuk sneller!" zegt ze als ze terug komt met 4 skateborden. Ze komt voor me staan en laat ze vallen. "Auw! Kutkind! Kijk godverdomme is uit joh homo!" scheld ik haar uit. Ik grijp naar mijn tenen en Myrthe kijkt geschrokken. "Ohw, nee, sorry James, ik wou je geen pijn doen, sorry, het spijt me" snikt ze. "Ach, het geeft niet hoor, het is al over!" grinnik ik. "Omg, je zet me gewoon voor schut sukkel!" zegt ze en duwt me naar achter. "Yrthe! Aams! Azzie naar zazza!" zegt Appie. (Myrthe! James! Appie naar pappa!) "Ja, Azzie, dat gaan we ook! Maar, het is mijn zazza, niet die van jou eh!" zegt ze en zet hem in de kinderwagen.

Ik zitten met Kaj, Papa, Appie, Myrthe rond de keukentafel. "Myrthe zit met haar vingers te spelen terwijl Kaj er maar een beetje sukkelig bij zit. Ik heb Appie op mijn schoot zitten en hij wil op tafel klimmen, maar ik hou hem tegen. Myrthe zat eerst tegen te stribbelen om niet naast Kaj te hoeven te zitten, want er was nog maar een stoel over, niet naast Kaj, en daar ging ik dus zitten. "Papa, zullen we even met Appie gaan wandelen? Dan kunnen hun even praten." fluister ik in papa's oor. "Jongens, wij gaan even met Abeltje wandelen." zegt paps en ik kan een glimlach niet onderdrukken. "Appie, wij gaan even langs de opa en oma!" zeg ik en loopt samen met Papa en Appie naar buiten.

Vanuit Myrthe:

"Zo..." zegt Kaj. Ik ben nog steeds zo druk met mijn vingers bezig dat ik niet eens hoor dat Kaj wat zegt. Normaal gesproken zou ik gaan gillen van blijdschap als ik Kaj zou zien, en nou zit ik zelf met hem aan de keukentafel! "Huh? Wat zeg je, Kaj?" zeg ik opeens. Ik hoor aan mijn eigen stem dat ik tril, en zo in tranen kan uitbarsten. "Ik zei dat je super goed kunt zingen." herhaalt hij. "Ohw! Bedankt, maar hoe weet je dat?" Verbaast kijk ik hem aan. "Van de filmpjes op je youtubeaccount en je zat net te zingen." "Wat? Zat ik net te zingen?" roep ik. "Ohw, sorry, ik..." "Geeft niet joh, je, je zat net 'Up' te zingen, echt zo mooi, akoestisch?" vraagt hij. "Uhg, ja kan wel" zeg ik en bloos. Ik voel de tranen op komen. Kaj lijkt gewoon zo veel op mijn ex, hij behandelde me als een hondje, ik heb het uitgemaakt en nu bedreigt hij me.

27 April 2011

Ik stond tegen de muur aan.
Kevin hielt een mes tegen mijn keel.
"Nee, nee, Kevin nee..." zeg ik maar het is al te laat.
Ik voel een brandende pijn in mijn keel.
Ik grijp naar mijn keel en zak op de grond neer.
"Help... Help me... Ik stik..."
Kevin stond verstijft voor me.
Opeens voelen mijn ogen heel zwaar aan...
"Myrthe! Nee, dit was niet mijn bedoeling..."
Opeens hoor ik allemaal stemmen,
een ambulance, politie, brandweer, alles door elkaar heen.
"Jongeman, weet je wat er gebeurt is?" word er gevraagt.
"Iemand heeft haar bij haar keel gesneden" zegt hij.
Hij liegt... Hij heeft het gedaan... Ik moet het ze zeggen...
"Je liegt... Jij... jij hebt he.." Is het laatste wat ik kan zeggen...
En dan word alles zwart...

Reageer (1)

  • ziaIl

    Omg noooooooooo!!!!
    Kevin ik vermoord jou met varkens.
    Jij zeehond.
    Snel verder.
    Ik zweer Kevin ik weet je te vinden, en als jij die kevin bent heb ik je al gevonden.
    WANT ER LOPEN VEEL DUIVEN ROND WEET JE

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen