Foto bij Rumors 8 { 16 + }

Ik werd wakker en het eerste wat ik deed is mijn telefoon checken, kijken of ik nog iets van -A had. Nee gelukkig niet, wat een opluchting. Vandaag ging ik Harry's familie ontmoeten, hij kon die van mij natuurlijk niet ontmoeten. Ik was al blij dat ik die van hem wel kon ontmoeten. Ik wou hem vaak mogelijk bij me hebben. Ik wou goed overkomen bij zijn ouders natuurlijk. Ik ging douchen. Toen ik klaar was ging ik me aankleden.

Ik vroeg aan Harry of hij het look vond. '' You look gorgeous babe '' Ik ging ook nog even mijn nagels lakken. Ik was klaar. Ik deed nog eventjes mijn parfum op, ' Dot ' van Marc Jacobs. Heerlijk. Harry was er inmiddels ook klaar voor.

Ik had zoveel geluk met hem. Echt heel erg veel geluk. '' Let's go babe '' zei Harry. Het was een halfuurtje rijden naar zijn moeders huis. Die woonde daar samen met zijn zus Gemma en haar nieuwe man. We kwamen binnen. '' Hello! '' riep zijn moeder heel vrolijk. '' My name is Anne ''. '' Hi, i am Lauren but i think you already knew that '' en ik giechelde. '' Gemma! Harry and Lauren are here! '' En Gemma kwam de trap aflopen, samen met een blond meisje. Het meisje liet me denken aan Lilly, ik moest maar snel weer iets gaan doen met haar. Ik miste haar zo erg! '' Hello there, my name is Gemma '' En ik begroette haar. Toen kwam het meisje. '' Hi, my name is Ashley '' En ook haar begroette ik. We dronken wat en ik leerde zijn moeder en zusje stukje bij beetje beter leren kennen. Terwijl het meisje Ashley er maar een beetje naastzat en mee aan het luisteren was. Ze keek af en toe op een rare manier naar mij en Harry. Ik liet het maar gaan, het zal vast niet aan mij liggen. Het was weer laat en tijd om te gaan. Ik zei iedereen gedag en we gingen de auto in. Ik vond die Ashley maar een raar meisje. We zouden gaan stappen, met alle jongens. Gezellig. We reden naar een club en werden helemaal wasted. Ik danste met alle jongens en vooral met Harry. Ik nam het ene shotje na de andere. Ze wisten inmiddels wel dat ik goed kon stappen. Mijn hoofd was zo licht dat ik er helemaal melig van werd. Ik had zoveel gelachen en ik weet niet eens meer waarom. Ik zag hoe Niall zelfverzekerd op een meisje afstapte. En ja hoor, ze danste wat en uiteindelijk zoende ze, en ze konden ook niet meer van elkaar af blijven. Ik zag Louis af en toe naar de mannen kijken maar zodat iemand het opmerkte stapte hij meteen op een meisje af, best zielig eigenlijk. Zayn was weg, hij liep achter een meisje aan richting de toiletten. Wat daar is gebeurd vannacht wil ik denk ik niet eens weten. Liam dronk ook het een na het ander, wat ik echt niet had verwacht. Ik draaide me om en Harry keek me aan. Hij nam me ergens mee naartoe. naar een kamertje. Hij begon me uit te kleden en ik hem. Hij kuste me over heel mijn lichaam. De onderbroeken waren ook uit en ik voelde zijn boner over mijn buik glijden. Ik had geen zin in een voorspel. Ik wou hem. Nu. Blijkbaar dacht hij daar hetzelfde over want hij ging gelijk in me. Hij voerde dit keer het tempo op en het was heerlijk. Ik had alleen het gevoel dat ik iets was vergeten maar zo belangrijk zal het vast niet zijn. Hij kwam op zijn hoogtepunt en ik een korte tijd daarna ook. Hij ging uit me en we kleedde ons weer aan. We gingen de dansvloer weer op alsof er niks was gebeurd. Hij keek af en toe nog heel dirty naar me. Oh die Harry toch. Zag ik het nou goed? Zag ik iemand met een masker op? Nouja ik was zo dronken dat ik het me vast verbeeld had. We gingen met een taxi naar huis want de auto ging hem toch echt niet worden. We vielen in slaap, dronken.



* de volgende ochtend *

Ik werd wakker. Ik had zo'n erge kater, nog nooit zo erg gehad. Harry was al beneden. Ik kon niks meer herinneren van gisteravond. Ohja, Harry en ik hadden seks gehad. Er lag een briefje op mijn nachtkastje.

'' People do stupid things when they're drunk. So do you. Forgot something last night? '' Ik kreeg een hartverzakking. Er zat een condoom opgeplakt. Dat waren we gisteren dus vergeten. Ik weet 100 % zeker dat ik ze in mijn tas had zitten, iemand moest ze eruit gehaald hebben. En ik vergeet er nooit over te beginnen als ik het met Harry doe, we waren redelijk dronken maar ook weer niet op een andere planeet. Ik las verder:

'' You are not gonna tell somebody are you? That would be stupid. Oh you dumb little girl. Kisses - A ''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen