Foto bij Chapter 14 - boyfriend frome boyband.

Heej girlss,
jaaa weer een hoofdstuk eindelijk :D
Donderdag had mijn vriendje me gedumpt en de laatste 4 zinnen uit hoofdstuk 13 kreeg ik dus ook niet door mn keel.. Vooral omdat hij ook altijd zo bij mij doet..

"Hij klom over alles heen, ging bovenop mij zitten en begon te kietelen.. Eventjes stoeide we. We waren heel dichtbij elkaar; face to face. We keken elkaar aan en stopte met stoeien. We werden siriheus, sam pakte mijn kin en drukte zijn mond op de mijne" < nou zo is mijn (ex) vriendje ook.

En als jullie gedesinteresseerd zijn.. Met mijn (ex) vriendje en mij gaat het goed, want waren gister (zaterdag) en vandaag (zondag) aan het praten.. En volgens mij wil hij het weer goed maken (ik weet alleen niet of ik dat nog wil) maar het is allemaal nog heel erg vaag....
Maar goed. In de mei vakantie had ik een heeelee knappe jongen gezoend en nadat ik op twitter gezet had "broken heart" zegt hij de heletijd; Jaa ik kom binnenkort even langs (helemaal op zn scottertje :))
Dus ik zie het wel.. Was Donderdag alleen echt heeeeel verdrietig en was haast onmogelijk te schrijven

En EEY HEB IK NIEUWE LEZERS ? :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • daanxlove

    Snel verder!! xxx

    1 decennium geleden
  • Braviour

    Aaw snel veder .xx Sammie powe qqq

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen