Foto bij Water 003 ;

2 abo's en 2 kudo's yeaaah

mag ik er miss nog meer :)

reacties en tips vind ik fijn

Olivia Wright zaterdag 10.36 uur

De vlucht ging best snel, we hadden onze koffers ook al snel en waren onderhand al in het resort, The Orchid Beach Resort in Khao Lak. Het was echt schitterend, zoiets moois had ik nog nooit gezien. Ons huisje was ook echt heel erg luxe en dat uitzicht, wauw! Maar eerst moesten we alles nog uitpakken. We hadden 2 kamers in het huisje, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Ik racet naar de kamer met de tweepersoonsbed dus die was nu van mij. Ik liet Max en Sofia lekker met z'n tweeën op één kamer slapen.
Nadat we alles uitgepakt hadden gingen we naar het strand om een beetje in de zee te liggen. Terwijl ik mijn bikini aantrok dacht ik nog even aan mijn ouders die nu samen met mijn broertje ergens in Frankrijk zaten terwijl ik in het schitterende Thailand verbleef. Ze zaten op een saaie camping terwijl ik in een mooi resort zat. Als snel werd ik uit mijn gedachte gehaald door Sofia. 'Kom,' ze was al helemaal omgekleed, 'we gaan nu naar het strand, schiet op.' Snel pakte ik mijn strandtas en liep samen met Sofia en Max richting het strand.
Het was echt een heel mooi strand, het zeewater was ook zo helder. Het was ook echt heel erg warm in Thailand dus we sprongen gelijk het water in. Het was zo verkoelend dat ik er wel uren in kon blijven liggen. Maar toen tikte Sofia achter op mijn schouder. 'Olivia, kijk daar op het strand die 5 jongens. DIe zien er wel leuk uit toch,' ze wees op 5 jongens die in het zand lagen, het waren opzich wel knappe jongen, 'kom we gaan even gedag zeggen.' Gedag zeggen tegen 5 jongens die misschien helemaal geen Nederlands spraken. 'Wat? Nee Sofia, waarom zouden we dat doen?' 'Nou,' ze kreeg een ondeugende lach op haar gezicht, 'ik vind ze er wel leuk uitzien. Misschien zit er nog wel wat tussen voor ons, ze lijken onze leeftijd. En dan kan Max ook nog wat vakantie vrienden maken.' We keken allebei naar Max die ons raar aankeek, hij zou ons wel niet gehoord hebben.
Na een paar minuten kibbelen over of we wel naar ze toe zouden gaan gingen we toch die kant van de jongens op. Ik zag vanuit de verte dat er iemand lag te slapen, ik wilde hem echt niet wakker maken alleen maar omdat ze er leuk uitzagen. ‘Jongens,’ ik probeerde het tegen de rest te zeggen maar ze luisterde niet, ‘er ligt er een te slapen, we moeten ze echt niet wakker maken.’ Ik zag dat er een beetje een donkere jongen de jongen die lag te slapen aantikte. Hij werd wakker en de donkere jongen wees onze kant op, zouden ze ons ook gezien hebben? ‘Hij is al wakker, zie je.’ Sofia had ook gezien dat die donkere jongen hem wakker had gemaakt en had gewezen naar ons. De jongen met het blonde haar die lag te slapen ging nu rechtop zitten en bleef onze kant op kijken. Ik vond het maar een beetje raar, waarom zat hij de hele tijd deze kant op kijken, en de rest van de jongens keken trouwens ook deze kant op.
‘Hey jongens,’ Sofia was altijd degene die het gesprek met vreemde jongens begon, ‘we zagen jullie zitten en dachten, ach waarom gaan we niet even langs.’ Dat dachten we helemaal niet, maar ja ik was weer eens te verlegen om iets te zeggen. ‘Hey,’ de jongen met het blond/bruine haar die naast de jongen zat die lag te slapen begon het gesprek, ‘zijn jullie ook Nederlands?’ Ze waren ook Nederlands, wauw kon de vakantie nog mooier worden? ‘Ja, ik ben Sofia, dit is Max en dit knap meisje is Olivia.’ Ik gaf haar een stoot in haar zij en keek haar boos aan. Het enige wat ze kon doen was lachen omdat ik zo boos was. De jongens moesten er ook om lachen, dus ik lachte maar gewoon mee dan. ‘Ik ben Sam dit is Kaj,’ hij wees op de jongen die straks nog lag te slapen en die glimlachte vrolijk, ‘dit is Cassius,’ het was de donkere jongen, ‘en deze twee zijn Dioni en Jai.’ De ene jongen met bruin haar was Dioni, hij leek me eerlijk gezegd niet echt helemaal van Nederlandse afkomst. En de andere jongen met het donker bruine haar was Jai, die leek me ook niet helemaal Nederlands eigenlijk. Maar het leken me wel aardige jongens als ik ze zo zag zitten. ‘Leuk jullie te ontmoeten.’ We gaven elkaar allemaal een hand en ze vroegen of we bij ze kwamen zitten in het zand.


Sorry voor dit ook weer zo'n boring stukje, maarja het word beter beloofd
maar ze hebben elkaar al ontmoet ^^
over een stuk of 5-6 hoofdstukjes komt het stukje waar het verhaal allemaal om gaat SPANNENDDD
DUNDUNDUN ! ^^
Maarja, mag ik een reactie of kudo ? :) pleasseeeeeeeeee x
love you

Reageer (2)

  • Lunalovesx

    Lieeeefff(H)
    Mr kaj heeft blond haar (niet erg hoor, viel me gwn op)
    Verduur!!!

    1 decennium geleden
  • Neverlandx

    Oeeh, ze ontmoeten elkaar ! :) Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen